Copy
Bekijk deze mail online

Beste <<First Name>>,


Allereerst een compliment aan iedereen. Bij SOEF ervaren wij een prettige samenwerking met u en onze partners. De flexibele, begrip- en respectvolle wijze waarop wij met elkaar omgaan in deze lastige situatie is erg fijn. Laten we af en toe ook even stil staan bij de mooie houding van onze kinderen, want ook zij krijgen zo nu en dan spanning en belemmeringen mee. De kinderen geven ons vaker dan wij denken het juiste voorbeeld. Complimenten ook voor de kids!

Decemberfeest
Doordat ons decemberfeest zich volledig buiten afspeelt en wij met tijdsloten werken kan deze avond komende vrijdag gewoon doorgaan.

Noodopvang bij SOEF
Naar aanleiding van de persconferentie gisteren willen wij u mededelen dat SOEF komende week van 20 december t/m 24 december open is voor noodopvang. De noodopvang mogen wij aanbieden tijdens de reguliere tijden, dat wil zeggen dat wij op schooldagen open zijn van 14:00 uur tot 18:30 uur. Voor de opvang voor 14:00 uur is school verantwoordelijk, wij zullen net als altijd de kinderen vanaf 14:00 uur ophalen van school. Vrijdag 24 december is SOEF de hele dag open i.v.m geplande studiedagen/studiemiddagen van de scholen.
De noodopvang is voor kinderen waarvan ten minste 1 van de ouders een cruciaal beroep heeft, wij mogen de kinderen alleen opvangen volgens de contracturen die u bij SOEF heeft afgesloten. Mocht uw kind bijvoorbeeld 2x in de week bij SOEF komen dan mag hij/zij nu ook maximaal 2x naar SOEF toe.
Het overzicht van de huidige cruciale beroepen
kunt u hier vinden.

Heeft u een cruciaal beroep en wilt u gebruik maken van de noodopvang dan kunt u zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen aan: info@bsosoef.nl
Vermeld in deze mail het volgende:
  • Dat u gebruik wilt maken van de noodopvang
  • Om welke dag(en) het gaat
  • Voor welke kind(eren) u gebruik wilt maken van de noodopvang

Als wij met elkaar de huidige maatregelen naleven kunnen wij hopelijk zo spoedig mogelijk weer met alle kinderen plezier maken.
Kerst avond en oudjaarsavond:

Op kerstavond en oudjaarsavond sluit SOEF om 17:00 uur.
Facebook
Website
Instagram
© 2020  | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp