Copy
Bekijk deze mail online

Beste SOEF familie,

Iedere maand houden wij u graag op de hoogte van alle belevenissen en nieuwtjes bij SOEF. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september

 

Zomervakantie

De zomervakantie ligt inmiddels achter ons en wij kijken met veel plezier terug op deze mooie periode. Mede dankzij het fantastische weer hebben we van vele uitstapjes kunnen genieten. Zo zijn we onder andere naar het strand, de vlindertuin, speeltuin de Swaan, het speelbos en MonkeyTown geweest verder kregen we bezoek van de wijkagent. De kinderen kregen de ruimte om hem vragen te stellen en we mochten een kijkje nemen in de politie auto. In de middagen bij SOEF waren we langs de waterkant te vinden om te vissen, gingen we steppen en hebben we verkoeling gezocht met waterspelletjes en lagen we in onze zwembadjes. Al met al een heerlijke zomer!
 

Oudercommissie

Onlangs is 1 van de leden uit de oudercommissie gestapt, hierdoor is er 1 plek vrij gekomen. Lijkt het u leuk om in de oudercommissie van SOEF te stappen? Dan is dit uw kans. We vergaderen ongeveer 3 keer per jaar en vanuit de oudercommissie kunt u onder andere meedenken over beleidswijzigingen, evenementen die wij organiseren en over nieuwe ontwikkelingen binnen SOEF. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Rosaly via: oudercommissie@bsosoef.nl 
 
In het liedjesbos bij speelpark de Swaan
Klimmen en klauteren in het speelbos in Heerhugowaard

Vakantie Jake

De aankomende twee weken heeft Jake vakantie. Vriendelijk verzoek om in de periode van 12 t/m 25 september voor vragen of aan-/of afmeldingen contact op te nemen met Jeroen op nr. 06 20 33 56 55. 
 

Vakantiepakket -> Vakantiebundel

Tot voor kort stond op de factuur vermeld op welke dagen u uw zoon/dochter had opgegeven voor vakantieopvang. Vanaf september staat dit niet meer op de factuur vermeld, maar staat er 'Structurele vakantieopvang op flexibele basis' Wij hebben de vakantiepakketten namelijk omgezet naar uren bundels. Voor u als ouder verandert er niks, voor ons wel. Voorheen moesten wij handmatig bijhouden hoeveel dagen uw zoon/dochter al gebruik had gemaakt van vakantieopvang doordat wij nu met bundels werken houd onze software bij hoeveel dagen er al gebruik is gemaakt van vakantieopvang. Dit scheelt ons een hoop tijd. 
 

Zelfstandigheidscontracten

Zoals wij eerder hebben aangekondigd in de mail zijn we bezig om de zelfstandigheidscontracten te ondertekenen. Door deze contracten kunnen de kinderen met een zwemdiploma zelfstandig spelen op het terrein van SOEF. Dit kan uiteraard alleen als zij in overleg met een SOEF medewerker afspreken wat zij gaan doen, waar op het terrein zij dit gaan en met wie zij dit gaan doen. Deze contracten ondertekenen wij met u als ouder/verzorger, een SOEF medewerker en uw zoon/dochter. Wij vinden het belangrijk om uw zoon/dochter hierbij te betrekken omdat wij uiteindelijk de afspraken met hem of haar maken.
Mocht u hierover vragen hebben horen wij het graag. 

 

Afschermhekken

De renovatie van het voetbalveld heeft 2 maanden langer geduurd dan vooraf gepland, dit heeft ervoor gezorgd dat de hekken langer nodig waren om de veiligheid van de kinderen te waarborgen. Inmiddels is het voetbalveld goedgekeurd en zijn alle hekken opgehaald, de kinderen kunnen weer veilig spelen op het terrein. 
In de vakantie bracht de wijkagent een bezoek aan SOEF, de kinderen waren erg geïnteresseerd in welke spullen hij allemaal met zich mee draagt en wat er allemaal in een politieauto ligt.
Studiedagen komende periode:
21 september studiedag de Cilinder
5 oktober studiedag de Cilinder en de Liereland
22 september studie middag de Liereland(vanaf 12:30 uur)

Vakanties komende periode:


Wilt u gebruik maken van extra opvang bij SOEF dan kunt u uw zoon/dochter aanmelden via: info@bsosoef.nl

Mocht vragen, op-/aanmerkingen hebben dan horen wij het graag,

Met sportieve groet,

Team SOEF
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp