Copy
Bekijk deze mail online

Beste SOEF familie,

Iedere maand houden wij u graag op de hoogte van alle belevenissen en nieuwtjes bij SOEF. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van mei. 

Graag delen we in deze nieuwsbrief met u de volgende onderwerpen:
  • Verjaardagsweek
  • Aanmelden voor vakantie
  • Zelfstandigheidscontracten
  • Camping SOEF 
Met sportieve groet, 

Team SOEF

 
Verjaardagsweek
Wij willen de verjaardagsweek nogmaals bij u onder de aandacht brengen. Een aantal ouders heeft inmiddels al een bijdrage gedaan maar wellicht dat het aan uw aandacht ontschoten is, vandaar een reminder. Vorig jaar hebben wij tijdens de verjaardagsweek een groot feest gehad met een stormbaan, limonade en chips en ook dit jaar staat er weer een mooie week op onze planning. Wij willen u als ouder vragen een vrijwillige bijdrage te doen aan deze verjaardagsweek, samen met een bijdrage van SOEF kunnen wij er dan weer een mooi feest van maken🎉

De verjaardagsweek staat gepland in de week van 16 t/m 20 mei.


De eigen bijdrage kunt u overmaken naar: NL 67 RABO 0341 4872 52
t.n.v. BSO SOEF o.v.v. Verjaardagsweek
 

Aanmelden vakanties in juni

In de maand juni staan er weer vakanties op de planning. Zoals we onlangs in de nieuwsbrief hebben benoemd gaan wij tijdens vakanties graag op pad in de ochtenden, om onze personele bezetting hier goed op in te plannen vragen wij jullie het volgende:

- Voor de vakantie in juni van de Lispeltuut, aanmelden uiterlijk 30 mei.
- Voor de vakantie in juni van de Erasmus aanmelden uiterlijk 13 juni
Zelfstandigheidscontracten

Bij SOEF hechten wij er waarden aan om samen met de kinderen activiteiten te ondernemen. Echter kunnen wij ons goed voorstellen dat kinderen soms met elkaar op een ander sportveld willen spelen, een spel willen doen op een ander deel van het terrein of dat zij met elkaar op avontuur willen. Een SOEF medewerker sluit graag aan bij deze activiteiten maar in sommige gevallen lukt dit niet of willen de kinderen zelfstandig op pad op het terrein van SOEF.
Om de kinderen hierin een stuk zelfstandigheid te geven hebben wij zelfstandigheidscontracten opgemaakt, deze contracten willen wij ondertekenen met u als ouder/verzorger, met uw zoon/dochter en met een medewerker van SOEF. Door uw kind mee te nemen in dit proces ervaart hij een stuk verantwoordelijkheid wat van invloed is op het zelfvertrouwen.

Deze week is er een SOEF medewerker aanwezig in de kantine om de contracten samen met ouders en hun kind(eren) te ondertekenen. Hierbij gaat het erom dat ouders en kind akkoord zijn met de gemaakte afspraken. Het contract kunt u op deze pagina inzien.

 
Camping SOEF

Wij kijken met veel plezier terug het slaapfeestje bij SOEF. Het zonnetje scheen, enthousiaste kinderen en ouders, een gezellig sfeer en leuke activiteiten... Mede doordat er zoveel ouders samen met hun kinderen hebben geholpen en bleven slapen is het zo'n succes geworden, ook dit jaar hopen wij weer op de hulp van de ouders zodat wij er met elkaar een mooi feestje van kunnen maken. Hier zullen wij later nog op terug komen. 

Dit jaar organiseren wij camping SOEF op vrijdag 8 juli tot zaterdag 9 juli.. Verdere informatie volgt nog maar houd de datum vrij! 
Studiedagen komende periode:
25 mei - de Cilinder vanaf 12:30 uur
27 mei - studiedag alle scholen
30 mei - studiedag Zandloper
7 juni - studiedag Liereland
17 juni - studiedag Zandloper
23 juni - Liereland, Vroonermeerschool, de Cilinder

Vakanties komende periode:
7 t/m 10 juni Lispeltuut
20 t/m 24 juni Erasmus
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp