Copy
Bekijk deze mail online
Beste SOEF familie,

De paasdagen staan spreekwoordelijk weer voor de deur en deze gedachten maakt bij ons enthousiaste gevoelens los. Het is immers alweer bijna een jaar geleden dat wij  pasen bij SOEF hebben gevierd. De kinderen werden samen met hun ouders opgewacht door de paashaas, waar uiteraard tijd was om samen op de foto te gaan. Hierna werd u als gezin uitgedaagd met een activiteiten circuit en werd het geheel afgesloten met het zoeken naar paaseieren.. Wij kijken met plezier terug op deze dag, kinderen die samen met hun ouders enthousiast het circuit rond gaan, en blij richting huis.. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen.
Reden te meer om ook dit jaar weer iets leuks te organiseren rond de paasdagen.

Wat gaan we doen?
Vrijdag 15 april organiseren wij een paas evenement bij SOEF, u bent als gezin welkom en kunt zich aanmelden voor 3 tijdsloten. Met het gezin kunnen jullie deelnemen aan een activiteit, na de activiteit gaan we paaseieren zoeken en tot slot is er koffie, thee en limonade met wat lekkers voor u en de kinderen. 

Hoelaat begint het?
Zoals gezegd zijn er 3 tijdsloten:
17:00 uur
17:25 uur
17:50 uur
Wij verwachten dat de activiteiten bij elkaar 30-45 minuten duren, dus komt u om 17:00 uur dan zult u tussen 17:30 en 17:45 uur klaar zijn. 
U kunt zelf aangeven welk tijdslot het beste bij u aansluit, na aanmelding kunt u er vanuit gaan dat u wordt verwacht op het gekozen tijdslot.

Wat zijn de kosten?
Dit evenement is een cadeautje van SOEF en dus kosteloos. 

Aanmelden:
U kunt zich via deze link aanmelden.
Ik hoop jullie allemaal te zien op 15 april! 

Groetjes de paashaas🐰
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp