Copy
Nieuwsbrief 4
Bekijk deze mail in je browser
Beste <<Voornaam>>,

Onze vereniging heeft het afgelopen jaar weer de nodige stappen gemaakt. Een vereniging die actief is en met ambitie! Er wordt al voorgesorteerd op een VPO+…..

Afgelopen maart hebben we op de ALV in Amersfoort een eerste verkenning gedaan naar wat Risicomanagement voor ons kan betekenen. Een half jaar later hebben we hier dieper op ingezoomd met de Themadag in Utrecht.

De afgelopen maand hebben wij allen gemerkt dat de verzekerbaarheid onder druk is komen te staan en onze contracten niet zomaar worden verlengd op de verzekeringsmarkt. De driehoek schade-verzekerbaarheid-risicomanagement zal het komend jaar verder worden opgepakt.

Wij zien er naar uit om met de leden een goed 2020 te beleven met de nodige uitdagingen. Onze aankomende bijeenkomst op 26 maart 2020 zal in dit teken staan en wij hopen u allen dan weer te treffen. 

Het bestuur wenst u fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een heel goed 2020!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
 
Wim Savenije
Plv. voorzitter
 
In deze nieuwsbrief:
Noteer in je agenda

Algemene Ledenvergadering 26 maart 2020

Pak je agenda erbij! Het is definitief! De Algemene Leden Vergadering van 2020 wordt gehouden op donderdag 26 maart. De locatie is Burgers Zoo in Arnhem. Aan de invulling van de ALV wordt op dit moment nog heel hard gewerkt. Maar het programma zal begin volgend jaar met jullie gedeeld gaan worden.

Opleidingen


De afgelopen maanden hebben er naast een Wft-PE training een tweetal workshops plaatsgevonden onder leiding van Edwin toren Opleidingen. De workshop “Brand en aanbesteden” en de workshop “Portefeuillebeheer in een middag”. Beide workshops zijn goed bezocht en de reactie waren zeer positief.

Op 21 januari 2020 hebben wij nog de volgende workshop op de planning: “De basis van de CAR-verzekering”. Helaas zit de workshop meer dan vol, er is een wachtlijst. Deelname aan deze workshop is gratis, op voorwaarde dat je komt. Kom je niet, dan brengen wij “no show” kosten in rekening van € 95,00. 

Samen met de werkgroepen zijn wij in overleg om in 2020 meer (gratis) workshops en trainingen aan te bieden. Heb je suggesties, laat het ons of de werkgroepen weten. 

Verder hebben wij op 21 januari ook nog een Wft-PE adviseur schade zakelijk training staan. Moet jij je Wft certificering weer verlengen, meld je dan aan voor deze training in Utrecht.

Op 24 maart start er weer een opleiding Wft Schade Zakelijk. Het VPO geeft wederom de mogelijkheid om je diploma WFT Schade Zakelijk te halen. De 3 lessen (24 maart en 7 en 21 april) staan gepland in Utrecht. Hierna kun je voor dit onderdeel examen doen. De prijs is € 325, inclusief btw (bij voldoende deelname). Kijk op de website voor meer informatie of om jezelf aan te melden.
 

Vacatures


Er zijn nog altijd werkgroepen op zoek naar leden die een positieve bijdrage willen leveren aan het delen van kennis met andere leden. Het VPO is voor ons samen van ons samen! Dus neem contact op met het bestuur of een werkgroep naar keuze.
 
 
WFT PE Adviseur Schade Zakelijk, 21 januari 2020, Utrecht
Workshop “De basis van de CAR-verzekering”, 21 januari 2020, Utrecht
Bijeenkomst werkgroep aansprakelijkheid, donderdag 23 januari 2020, Utrecht
WFT Schade Zakelijk (dag 1), dinsdag 24 maart, Utrecht
Bestuursvergadering, woensdag 25 maart, Arnhem
Algemene Leden Vergadering, donderdag 26 maart, Arnhem
WFT Schade Zakelijk (dag 2), dinsdag 7 april, Utrecht
WFT Schade Zakelijk (dag 3), dinsdag 21 april, Utrecht
 
Copyright © 2019 VPO Nederland, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je instellingen wijzigen?
Klik hier voor een account update of afmelding.

Email Marketing Powered by Mailchimp
VPO Nederland
LinkedIn