Copy
View this email in your browser


KINDOW
UPLIGHT

Welkom bij de laatste UPLIGHT van Kindow in 2019, wat leuk dat je onze ontwikkelingen volgt! Met de UPLIGHT informeren wij onze relaties ieder kwartaal over de nieuwste projecten en (product-) ontwikkelingen bij en rondom Kindow.

In deze nieuwsbrief lees je over ons allereerste Kindow Rollers project in samenwerking met PHYSEE. Het toetreden van Partner en CFO Danny Visser tot Kindow, de lancering van onze nieuwe website en meer!

Lees ook voorgaande UPLIGHTS:
UPLIGHT September 2019
UPLIGHT Juli 2019

KINDOW ROLLERS
BIJ DURA VERMEER


Primeur! Dura Vermeer Innovation Center krijgt allereerste PHYSEE SmartSkin met geïntegreerd Kindow Rollers systeem.

We hebben de krachten gebundeld met PHYSEE! Gezamenlijk realiseren we de eerste integratie van onze zon- en daglichtregeling met de SmartSkin oplossing van PHYSEE bij Dura Vermeer. De samenwerking resulteert in een unieke glazen gevel die zonne-energie en data genereert en zon- en daglicht zo regelt dat energieverbruik voor koeling, verwarming en verlichting wordt gereduceerd, terwijl het comfort aanzienlijk toeneemt. We implementeren dit in het nieuwe Dura Vermeer Innovation Centre, dat in het tweede kwartaal van 2020 wordt gerealiseerd langs de A2 in Utrecht.

De natuurlijke match tussen de slimme gevel van PHYSEE en de slimme zon- en daglichtregeling van Kindow wordt nu in een gezamenlijk ontwikkeltraject vormgegeven. Momenteel onderzoeken we kansen voor het nieuwe gevelconcept in andere innovatieve bouwtrajecten. 
 
Neem contact op

IMPACT KINDOW
WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD


Wetenschappelijke onderbouwing positieve impact op energie en comfort van Kindow oplossingen.

Sinds onze oprichting werken wij nauw samen met kennispartner TU Eindhoven. De lancering van de Kindow Rollers als tweede product volgend op de Verticals, gaat gepaard met de publicatie van een mooi rapport over de effecten op energie-efficiëntie en comfort parameters ten opzichte van standaard zonwering.

Conclusie uit de geavanceerde simulatiestudie van de TUe is dat de toepassing van hoogreflecterend doek i.c.m. de intelligente sturing van Kindow kan leiden tot 20% energiebesparing op koeling, verwarming en verlichting, terwijl er 65% meer daglicht binnenkomt. Zelfs ten opzichte van standaard buitenzonwering die volledig dicht gaat boven de 200w/m2 wordt 7% energie bespaard.

Download Rapport

NIEUWE

WEBSITE

KINDOW IS LIVE!

Met dank aan Tijs van Tijshelpt.nl hebben wij onlangs onze nieuwe website gelanceerd. Wij zijn erg trots op het resultaat. Wat vind jij? Laat het ons weten!

Bekijk website

WIJ VERWELKOMEN
ONZE NIEUWE PARTNER

Wij zijn trots om te vermelden dat Danny Visser ons ondernemersteam versterkt als partner en CFO. Leer Danny hieronder beter kennen!

Danny Visser | Partner, CFO 
Danny heeft jarenlange ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur en zal zich bij Kindow o.a. ontfermen over onze groeistrategie en implementatie daarvan. “Ik heb gekozen voor Kindow vanwege de inspirerende club mensen, die samen willen bijdragen aan een duurzamere gebouwde omgeving. Met de focus op innovatieve oplossingen voor daglicht regulatie, is dit heel concreet!” 

Welkom bij Kindow, Danny!

TIMELAPSE

NIEUWE PROJECTEN

Neem een kijkje in onze laatst opgeleverde projecten The Line en Orangeworks!

OVER
KINDOW

Bij Kindow houden wij ons dagelijks bezig met het optimaliseren van daglicht voor de gezonde en productieve kantooromgeving. Met onze slimme oplossingen brengen wij meer natuurlijk licht naar de werkvloer, waardoor werkplekken dynamischer en prettiger aanvoelen. We geven daarmee productiviteit een boost, terwijl we de energie efficiëntie van het gebouw verbeteren! 

Kindow - Optimal Daylight Solutions

Bedankt voor je interesse in Kindow en tot de volgende UPLIGHT! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier.

Lees ook voorgaande UPLIGHTS:
UPLIGHT September 2019
UPLIGHT Juli 2019
Meer over Kindow
LinkedIn
Instagram
Twitter
Facebook
Copyright © 2019 Kindow, All rights reserved.


Visit us! (or send a post card)
Kindow B.V. 
Molengraaffsingel 10
Delft, 2629 JD
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp