Copy
View this email in your browser


KINDOW
UPLIGHT

Welkom bij de UPLIGHT van Kindow. Met de UPLIGHT informeren wij onze relaties op regelmatige basis over de nieuwste ontwikkelingen en projecten bij en rondom Kindow.

In deze versie een nieuwe BENG blog, de ontwikkelingen rondom Kindow Rollers, de toegevoegde waarde van onze oplossing voor bestaande kantoorpanden en meer!

Lees ook voorgaande UPLIGHTS:
UPLIGHT Juli 2020
UPLIGHT Maart 2020

NIEUWE BENG BLOG
KANSEN SLIMME BINNENZONWERING


De aankomende Europese norm voor ‘bijna energieneutrale gebouwen’, ook wel BENG genoemd, legt de toegestane energiebehoefte van nieuwbouw kantoren per 2021 aan banden. Doordat de energiebehoefte voor verwarming, koeling, ventilatie en verlichting onder een bepaalde waarde moet blijven, dient onder andere zon- en daglicht zoveel mogelijk worden te benut.

De focus op zon- en daglicht biedt veel kansen voor de slimme Kindow producten, niet verrassend aangezien de onderzochte energiereductie kan oplopen tot wel 20%. Dat is vergelijkbaar met de besparingen door LED verlichting. Ondanks dat laat de BENG norm nog een hoop onbenut potentieel liggen. Momenteel wordt er nog te veel gekeken naar enkel de koellast, en te weinig naar de voordelen van slimme regeltechniek op verwarming en verlichting.
 
Lees het volledige artikel

KINDOW ROLLERS
LIFT OFF!

Begin dit jaar lanceerde Kindow een nieuw product, Kindow Rollers. De eerste projecten met deze slimme systemen zijn inmiddels gerealiseerd. We zijn trots op het resultaat bij onder andere Pleijsier Bouw, VDH Solar en Dura Vermeer voor het Inspiration Centre in Utrecht. Mooie mijlpalen in onze missie om daglicht beter te regelen voor mensen op de werkvloer.

De komende periode zetten we door met de realisatie van nieuwe projecten met Kindow Rollers, waarvoor de productie en voorbereidingen al in volle gang zijn. De toegevoegde waarde van onze zon- en daglichtregeling wordt bekend en erkend. Zo ook door 3M voor hun nieuwe Europese hoofdkantoor in Brussel, en andere projecten als Hoffmann Quality Tools en Westland Accountancy.

De hoeveelheid geïnteresseerden en lopende gesprekken voor nieuwe projecten, beloven veel goeds voor 2021. Wij blijven verder gefocust op de doorontwikkeling en project realisatie.

Bekijk onze eerdere projecten

CASE BESTAANDE BOUW
OAK BUILDING APELDOORN

Kindow voorziet rond de jaarwisseling de gevels van het OAK Building in Apeldoorn van Kindow Rollers. De bestaande buitenzonwering is versleten en aan vervanging toe. De vastgoedeigenaar ziet vanwege de hoge installatie- en onderhoudskosten af van nieuwe buitenzonwering en heeft met Kindow Rollers een voordeliger en efficiënter alternatief gevonden in slimme binnenzonwering. 

Dit project is de perfecte case om aan te tonen dat onze slimme systemen ook voor bestaande gebouwen een oplossing kunnen zijn. Een betaalbare oplossing die, dankzij Kindow Support Grid, zonder ingrijpende verbouwing te installeren is in een bestaande situatie. Daarbij bieden Kindow Rollers een interessante mogelijkheid om de energieprestatie substantieel te verhogen in het kader van de energielabel C verplichting voor bestaande kantoorgebouwen. In combinatie met het hoogreflecterend doek zorgen de Rollers voor een substantiële energiebesparing en een verbeterd comfort.

Meer over Kindow Rollers

WELKOM BIJ KINDOW
ALBERT KOK

Sinds deze zomer hebben we een nieuwe collega, Albert Kok. Albert is als project engineer de drijvende kracht achter projectrealisatie. Tevens slaat hij de brug tussen projectrealisatie, klantfeedback en de ontwikkelingen van Kindow producten. Als Msc. in Strategic Product Design, voegt Albert nieuwe kennis en kunde toe aan ons groeiende team!
 
Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn

OVER 

KINDOW

Bij Kindow houden wij ons dagelijks bezig met het optimaliseren van daglicht voor de gezonde en productieve kantooromgeving. Met onze slimme oplossingen brengen wij meer natuurlijk licht naar de werkvloer, waardoor werkplekken dynamischer en prettiger aanvoelen. We geven daarmee productiviteit een boost, terwijl we de energie efficiëntie van het gebouw verbeteren! 

Kindow - Optimal Daylight Solutions

Bedankt voor je interesse in Kindow en tot de volgende UPLIGHT! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier.

Lees ook voorgaande UPLIGHTS:
UPLIGHT Juli 2020
UPLIGHT Maart 2020
Bekijk onze website!
LinkedIn
Instagram
Twitter
Facebook
Copyright © 2020 Kindow, All rights reserved.


Visit us! (or send a post card)
Kindow B.V. 
Molengraaffsingel 10
Delft, 2629 JD
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp