Copy


KINDOW
UPLIGHT

Welkom bij de UPLIGHT van Kindow. Met de
UPLIGHT informeren wij onze relaties over de nieuwste ontwikkelingen en projecten bij en rondom Kindow.

In deze versie: mooie nieuwe projecten, een product update, nieuwe onderzoeksresultaten, teamuitbreiding, vacatures en meer!

Lees ook de vorige UPLIGHTS:

UPLIGHT november 2020
UPLIGHT juli 2020
UPLIGHT maart 2020

HIGH END GEBOUWEN VERDIENEN SLIMME ZON- EN DAGLICHTREGELING! 

Kindow gaat het nieuwe Matrix ONE gebouw in Amsterdam en het NEXT Delft kantoor voorzien van Kindow Rollers om de koelbelasting te verminderen en een uniforme en professionele uitstraling te realiseren. Wij zijn er trots op dat Kindow een bijdrage mag leveren aan deze toonaangevende kantoorontwikkelingen.

Ontwikkelaar Stone22: “De energiebesparende technologie van Kindow levert een mooie bijdrage aan het duurzame karakter van de door ons ontwikkelde researchgebouwen. Bijzonder is dat Kindow is ontstaan vanuit het ecosysteem van de TU Delft en dat de technologie nu ook bij NEXT Delft zal worden toegepast.”

PRODUCT UPDATE

Kindow besteedt veel aandacht aan de productontwikkeling voor een laagdrempelige, plug & play installatie en wil slimme zon- en daglichtregeling namelijk breed toegankelijk maken voor nieuwe en bestaande gebouwen.

Kindow hanteert nu een nieuw montage en bekabeling principe waarbij de Rollers visueel worden geïntegreerd met de gevel. Bovendien is het voor monteurs eenvoudig om de twee-aderige bekabeling (24 volt) zelf langs de gevel te trekken. Zie hieronder mooie voorbeelden van ons project bij Biersteker.

NIEUW OPGELEVERD

 
De afgelopen periode hebben we ons eerste project in het buitenland gerealiseerd, het nieuwe Europese hoofdkantoor van 3M. Dit is een geweldig project voor Kindow!

Frank Robyn, Facilities & Services Manager Benelux 3M:
"Kindow heeft een mooi project gerealiseerd in ons nieuwe Belgische hoofdkantoor. De combinatie van een mooi design rolgordijn met een intelligente sturing creëert een aangename en comfortabele werkomgeving op een energievriendelijke manier.”

 

 

We hebben onze oplossing ook mogen toepassen bij de nieuwe bedrijfspanden van Hoffmann Quality Tools, Westland Accountancy en Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek.

EEN PILOT MET ING

Kindow onderzoekt samen met ING de toepassingsmogelijkheid van slimme zon- en daglichtregeling in bestaande en nieuwe kantoren. Het regiokantoor Velp is als pilot aangewezen en onlangs voorzien van Kindow Rollers.

ING heeft als doelstelling om al zijn gebouwen voor 2023 te voorzien van een A-label. Kindow Rollers passen vanwege het duurzame karakter perfect bij deze doelstelling en zijn bovendien laagdrempelig toe te passen in bestaande situaties.

Meer over Kindow Rollers

KINDOW ONDERZOEK & PUBLICATIES

Kindow is blij met het wetenschappelijk onderzoek dat de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) verricht over onze impact. En deze is substantieel! 

Intelligente zonwering en actieve daglicht gestuurde binnenverlichting kunnen samen zorgen voor 40 procent energiebesparing. Gebruikelijke oplossingen om energieprestaties te verbeteren brengen vergelijkbare besparingen met zich mee. Echter zijn intelligente zonwering en verlichting doorgaans eenvoudiger en goedkoper om te implementeren. Bouwwereld sprak met Roel Loonen, assistant professor, en Sam Kin, medeoprichter en CEO van Kindow, over het onderzoek.

De onderzoeken zijn uitgevoerd door Oindrila Ghosh (PDEng trainee), Samuel de Vries (PhD kandidaat) en Roel Loonen (assistant professor). Enkele onderzoeksactiviteiten zijn verricht binnen het international energy agency SHC task-56 project. Wij zijn als industriële partner betrokken bij de onderzoeken. Enige tijd geleden is er ook een paper gepubliceerd over het onderzoek in het 'Journal of Building Performance Simulation'.

Lees het interview hier

WELKOM BIJ KINDOW
JOHAN HUKEMA

Maak kennis met onze nieuwe collega Johan Hukema (project manager).

“Ik werk al meer dan 20 jaar in de projectzonwering. De frisse uitstraling van Kindow in combinatie met het slimme, innovatieve product spreekt me heel erg aan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we hier heel veel impact mee gaan realiseren!” 

 
Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn

KOM BIJ 
ONS WERKEN!

Kindow is op zoek naar een Business Controller en een Commercieel Product Specialist.

Bekijk
hier de vacatures 

 

Bedankt voor je interesse in Kindow en tot de volgende UPLIGHT! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier.

Lees ook voorgaande UPLIGHTS:


UPLIGHT november 2020
UPLIGHT juli 2020
UPLIGHT maart 2020

 
 
Bekijk onze website!
LinkedIn
Instagram
Twitter
Facebook
Copyright © 2021 Kindow, All rights reserved.

E-mail us!
info@kindow.nl

Visit us! (or send a post card)
Kindow B.V. 
Molengraaffsingel 10
Delft, 2629 JD
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindow · Molengraaffsingel 10 · Delft, ZH 2629 JD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp