Copy
View this email in your browser


KINDOW
UPLIGHT

Welkom bij de nieuwe UPLIGHT van Kindow, leuk dat je er bent! Met de UPLIGHT informeren wij onze relaties ieder kwartaal over de nieuwste projecten en (product-) ontwikkelingen bij en rondom Kindow.

In deze editie lees je o.a. over onze nominatie voor de Duurzaamheid Award en de oplevering van onze meest recente projecten The Line in Nieuwkuijk en Orangeworks te Oss. Ook stellen wij onze kersverse teamleden aan je voor en geven we overzicht van de laatste nieuwtjes!

Kindow is genomineerd! Wij maken kans op de Rob Insinger Award 2019 van Stichting Duurzaamheid. Help ons door te stemmen. 
Stem op Kindow

RECENTELIJK
OPGELEVERD

Kindow heeft nu ca 1500m2 gerealiseerd in 5 toonaangevende projecten. We hebben veel geleerd, en product en proces zijn sterk verbeterd. Trots zijn we ook op de meest recente projecten! Beide moderne, toonaangevende kantoren met oog voor de mens en het welzijn. Kindow Verticals zijn hier toegepast met een zonvolg- en bewolkingsmodus en gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem.
Bekijk projecten
THE LINE

Locatie: Nieuwkuijk
Omvang: 380 m2

Langs de A59 in Nieuwkuijk staat het karakteristieke, veelal glazen pand van The Line, omgeven door water met een dynamisch uitzicht over de snelweg.

Kindow verticals zorgen hier nu voor een mooi, strak gevelbeeld en een sterk verbeterd binnenklimaat! Door toepassing van onze innovatieve daglicht systemen kunnen de medewerkers van The Line blijven genieten van veel daglicht en uitzicht, zonder last van fel zonlicht en ongewenste zonnewarmte.

ORANGEWORKS

Locatie: Oss
Omvang: 240m2

Het gloednieuwe bedrijfspand van Orangeworks Process Professionals is sinds augustus in gebruik. 

Kindow Verticals zijn in het ontwerp van dit nieuwe kantoor meegenomen als integraal onderdeel van de klimatisering. De rail loopt in een strakke lijn langs de gevel en vormt een mooi geheel met het plafond en de glazen gevel, waarvoor dank aan Habeon Architecten BV en Heembouw!

Naast de daglichtregeling zijn onze blinds hier ook toegepast voor een betere akoestiek.

Meer zien

KINDOW
GROEIT

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe teamleden; Dan en Mike. Leer ze hieronder iets beter kennen!

En we groeien door, de volgende vacatures hebben we nog open staan: 

- Vacature Hoofd Installaties (fulltime)

- Vacature Stagiair Marketing/Communicatie


 
Join Kindow!
Dan Bakker | Business Development

Dan gaat de focus leggen op strategische partnerschappen en de verkoop van projecten, “Ik wil vooral werkend Nederland een gezonder, comfortabeler werkklimaat bieden!”. 

 

Mike Liang | Manager Operations

Mike is veelal bezig met het structureren en verbeteren van processen rondom inkoop en productie, “Ik streef ernaar dit schaalbaar in te richten en tegelijkertijd de kwaliteit te waarborgen.”

HET LAATSTE
NIEUWS

Op LinkedIn delen wij regelmatig nieuws over Kindow, of over ontwikkelingen en nieuwsberichten die ons aangaan en inspireren. Hieronder vind je de belangrijkste feiten van het afgelopen kwartaal op een rij. Wil jij real-time op de hoogte zijn? Volg ons dan!

Volg Kindow
Kindow genomineerd!
Help ons de Rob Insinger duurzaamheid award te winnen en stem hier op Kindow!
KPMG Global Innovations
Kindow is opgenomen in de KPMG Global Innovations lijst voor de vastgoed- en bouwsector! 
Binnenzonwering in Elements
VABI Elements, een van dé belangrijkste standaard rekentools voor bouwadviseurs, neemt binnenzonwering mee en erkent zo de zonwerende waarde van onze oplossingen!

OVER
KINDOW

Bij Kindow houden wij ons dagelijks bezig met het optimaliseren van daglicht voor de gezonde en productieve kantooromgeving. Met onze slimme oplossingen brengen wij meer natuurlijk licht naar de werkvloer, waardoor werkplekken dynamischer en prettiger aanvoelen. We geven daarmee productiviteit een boost, terwijl we de energie efficiëntie van het gebouw verbeteren! 

Kindow - Optimal Daylight Solutions

Bedankt voor je interesse in Kindow en tot de volgende UPLIGHT! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier.
Meer over Kindow
LinkedIn
Instagram
Twitter
Facebook
Copyright © 2019 Kindow, All rights reserved.


Visit us! (or send a post card)
Kindow B.V. 
Molengraaffsingel 10
Delft, 2629 JD
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp