Copy

Nyhet!

- Naim New Classic -
50 års lidenskap for musikk
kulminerer i ny prisbelønnet teknologi!

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Siden 1973 har Naims grunnleggende mål vært å levere lyd i sin reneste og mest kompromissløse form. Det går ikke en dag forbi på fabrikken i Salisbury uten at Naims sjefsingeniører jobber med å forbedre eksisterende design og planlegge oppgraderinger for dermed å kunne bringe enda mer musikalsk spilleglede hjem til deg som lytter.  

Etter lang tids utvikling og finpussing introduserer Naim nå New Classic. Dette er en helt ny take på Naims legendariske Classic Line, men med samme lydmessige motto. Disse komponentene kommer med utpreget pace, rythm and timing, kombinert med fantastisk oppløsning og dynamisk finesse! 50 års know-how kulminerer her i noen av de mest vellydende og vakre boksene vi både har sett og hørt!

Produktene som nå lanseres i New Classic er NSC 222 pre-amp med streaming, NAP 250 fullbalansert power-amp og NPX-300 strømforsyning med DR-teknologi. Alle tre fullpakket med ny teknologi og unike Naim-patenter.

Si hei til en ny æra av musikalsk moro fra Naim!

«…From designing in our best-ever performance at this level, to added features and flexibility to eco-friendly elements  - In New Classic we’ve combined our 50 years of experience with the very latest technology to redefine home hi-fi…»

Steve Sells, Head of Engineering (Hardware) at Naim Audio
New Classic NSC 222 - streaming pre-amplifier

Sjelden har uttrykket det beste av begge verdener vært mer treffende. NSC 222 er en sofistikert analog pre-amp med en Naim streamer i ypperste klasse på innsiden. En løsning som lar deg bygge et system med få bokser uten å kompromisse på lydkvalitet. Den kan også selvsagt oppgraderes med en egen ekstern strømforsyning.

Balanserte utganger og innebygget phonotrinn

Inspirert av Naims beste analoge pre-amper byr NSC 222 for glitrende kontroll av enhver power-amp med sine balanserte XLR og single-end RCA utganger. Den kommer med en seriøs innebygget MM RIAA i sandwich-konstruksjon og tilbyr strøm til Naims eksterne RIAA-trinn via en spesialplugg.

High-End analog volumkontroll

NSC 222 opererer med samme type Reed Relay løsning som Naim utviklet for STATEMENT. Den er digitalt kontrollert og lar de analoge kretsene jobbe i bakgrunnen for å unngå step-noise når man justerer volumet. De fikserte motstandene gir perfekt kanalbalanse og byr på regulering av volumet med rå lydkvalitet og presisjon. For god motstand og riktig vekting har Naim satt et kulelager på den mekaniske kontrollen. Her er det både hender, øyne og ører for detaljer!

DAC med Naims egen DSP og filterteknologi

NSC 222 inkorporerer Naim eget filtersystem som fjerner pre-ringing for maksimal fidelitet og best mulig impulsrespons. Systemet opererer med 40-bit floating point for ekte 24-bits presisjon og 16x oversampling. Masterklokken er implementert på en måte som sørger for at den bestemmer dataflyten og sørger dermed for minimalt med jitter. Førstesorterte Burr Brown DAC chipset med polystyren filterkomponenter etter DACen sørger for for minimal elektrisk absorbering. Dermed får man et ekstra trygt elektrisk miljø for håndtering av signalet under den kritiske prosessen når man konverterer fra digital til analog. DAC-chipen er også analogt filtrert etter DSP`en for maksimal lydmessig ytelse.

NP800 streamingmodul med alle tjenester

I hjertet av NSC 222 sitter Naims egen NP800 streamingmodul. Denne bruker balansert digital LVDS signalgang med en betydelig buffer på innkommende signal. NSC 222 støtter TIDAL, Spotify Connect, Qobuz, UPnP og Roon. Chromecast, airPlay 2 og blåtann gjør avspilling fra nettbrett og telefoner til en lek. Skulle man ønske å lytte til radio tilbyr enheten over 20.000 kanaler fra verden rundt via internettradio. Alt styres med Naims egen elegante app og NSC 222 kan inngå i et flersonesystem med Naims egne Mu-so eller Qb 2nd Gen sonehøyttalere.

Ekstra digitale innganger både med coax, BNC og optisk sørger for at den er enkel å koble opp mot andre enheter slik som CD-spillere, spillkonsoller og smart-TV.

Zigbee to-veis remote

 I tillegg til kontroll via den gode Naimappen leverer Naim NSC 222 med en egen  Zigbee remote. Denne har to-veis kommunikasjon og informasjon om volumet vises direkte på fjernkontrollen. Til forskjell fra konvensjonelle IR-remoter kan man også styre NSC 222 uten at man må se boksen. Alt er med andre ord tilrettelagt for sømløs bruk, både synlig eller skjult i hjemmemiljøet.

Oppgradering med ekstern PSU

NSC 222 kan tas til ekstra store høyder med den eksterne strømforsyningen NPX 300. Her får man servert velregulert dedikert strøm til de digitale og analoge kretsene. Resultatet er betydelig og imponerende! Oppgrader heller det du har i stedet for å selge og kjøpe nytt.

0,5W Standby

Naims nye Classic-produkter støtter nå 0,5W standby. I tråd med Naims designfilosofi blir disse stand-by mode strømforsyningene koblet helt ut når enhetene blir slått på. For entusiasten kan man også velge å slå av auto-standby og holde enhetene alltid på for avspilling på oppvarmet utstyr fra første strofe.

Tekniske detaljer New Classic NSC 222:

 • Reed Relay volumkontrollarkitektur hentet fra Naim STATEMENT.
 • Custom førstesorterte audiofile komponenter.
 • Reed Relay input switching.
 • 1,5W Klasse A head-amp hentet fra Atom Headphone Edition.
 • Balansert XLR ut, samt ubalansert RCA ut.
 • Custom Burr Brown DAC-chipløsning.
 • Naims proprietære DSP og filterteknikk - 40bit/768khz
 • Oppgraderbar med New Classic NPX 300 PSU (555PS kan også brukes)
 • Innebygget premium MM phonotrinn.
 • Strøm til eksterne Naim RIAA-trinn via 8 pin DIN.
 • RCA linjeinngang med AV-bypass.
 • NP 800 streamingmodul med LVDS balansert digital signalgang.
 • Støtter opp til 32bit/384khz PCM og DSD 128.
 • TIDAL Connect, Spotify Connect, Qobuz og Roon
 • Multisone avspilling med alle andre Naim fra Mu-so til Classic ND.
 • UPnP via lokalt nettverk, kan også fungere som egen server.
 • DAC med ekstra digitale innganger
 • Lip sync kontroll ved bruk av optisk til TV/Film.
 • USB inngang for ekstra tilkobling av lagring.

Veil. pris 84.995,-
 
Alle spesifikasjoner
New Classic NAP 250 - power amplifier

NAP 250 er et ikon i seg selv og har vært en klassiker i Naims sortiment siden første versjon ble lansert tilbake i 1975. Naim har nå redesignet NAP 250 fra bunnen av med førstesklasses komponenter. Nye NAP 250 er også den kraftigste NAP 250 noensinne!
Fullbalansert og fullregulert

Nye NAP 250 er fullbalansert og konstruert med et dual mono design. Naim har også økt styrken betydelig til potente 100 «Naimwatt» per kanal i 8 ohm. Forsterkeren er fullregulert med Naims patenterte DR-teknologi i powerversjon og har hentet trafo fra Naims 300-serie. Alt sammen selvsagt i et rent klasse A/B forsterkerdesign. I tillegg inkorporerer Naim hele åtte 009 transistorer hentet fra Naim STATEMENT. Resultatet er en usedvanlig stillegående, men kraftfull power-amp, med betydelig kontroll, rå timing og kontant lydgjengivelse.

Nye NAP 250 er dessuten party proof og skulle det gå virkelig for seg vil den også by på aktiv kjøling. Det er bare å glede seg til festen begynner!
Rededignet ikon: Naim NAP 250 har gledet generasjoner av musikk- og hifi-entusiaster siden 1975.

Tekniske detaljer New Classic NAP 250:

 • Fullbalansert og fullregulert Naim power-amp design, ren Klasse A/B.
 • 100 watt per kanal i 8 ohm (300 watt 2ch burst power)
 • DR regulert PSU med ekstra stor ringkjernetrafo og rause kondensatorbanker.
 • Ny triple transistor Constant Current Source teknologi (CCS).
 • 8x Naim 009 keramisk isolerte transistorer hentet fra STATEMENT.
 • Separering av eddy current mellom høyttalerterminalene.
 • Custom førstesorterte audiofile komponenter.
 • Polystyren kondensatorer i filterkretsene for lav elektrisk absorbering.
 • Printpenetrerende komponenter for lav mikrofoni.
 • Party proof. Smart aktivt kjølesystem for høy strømtrekk over tid.
 • Soft start for å unngå at den store trafoen tar sikringer på hjemmekursene.
 • Medfølgende optisk styringskabel for strømstyring/dimming via NSC 222.
 • Tilbakekompatibel med Naims legacy pre-amper med egne overgangskabler.


Veil. pris 84.995,-

Alle spesifikasjoner
New Classic NPX 300 - external power supply

Muligheten for oppgradering gjennom eksterne strømforsyninger er selve ryggmargen i Naims designfilsosofi. High-end lydkvalitet koker ofte ned til forbedring av strømforsyningen til kretsene. Så hvorfor tvinge noen til å selge en komponent og be dem kjøpe en ny lignende komponent med bedre strømforsyning, når man bare kan oppgradere selve strømforsyningen?

Ekstern PSU gir mindre interferens

De mest vellydende strømforsyningene i følge Naim er lineære forsyninger basert på ringkjernetrafoer. Disse krever at man er varsom med å plassere dem i nærheten av annen følsom elektronikk. Det beste er egentlig å kutte ut den interne strømforsyningen i pre-amper og DACer helt. Løsningen til Naim har dermed blitt å tilby oppgraderinger med egne eksterne power supply med multipin kabler som kan forsyne dedikerte deler i apparatene direkte. I tillegg til å senke interferens og vibrasjoner internt i apparatene, sørger enda større trafoer, større kondensatorbanker og ekstra presis regulering for enda bedre lyd i komponentene. Forskjellen er betydelig!

Naim Discreet Regulator og to utganger

I NPX 300 sitter det hele åtte av Naim egne patenterte diskrete regulatorer. Disse regulatorene er patentert av Naim og sørger for suveren spenningsregulering med ultralavt støygulv til komponentene. NPX 300 har to utganger for ulike kretser. En stor Burndyutgang dedikert til analoge kretser og en mindre Burndyutgang forbeholdt digitale kretser gjør NPX 300 til en perfekt partner for nye NSC 222.

Tekniske detaljer New Classic NPX-300:

 • Stor lineær power supply med Naims egen DR-teknologi.
 • Custom førstesorterte audiofile komponenter.
 • 8 stk. patenterte Naim DR-moduler for ultrapresis spenningsregulering.
 • Egne Burndykabler for å forsyne NSC 222 er inkludert i prisen.
 • Tilbakekompatibel. Kan forsyne f.eks. NDX, NDX 2 og NAC-N 272 via egen overgangs Burndykabel fra NC til legacy.


Veil. pris 84.995,-

Alle spesifikasjoner
Les mer om Naim New Classic
Ta kontakt for mer info og din nærmeste forhandler
Påmelding nyhetsbrev
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021, Multirom AS, All rights reserved.

Vår e-post er:
info@multirom.no

Vil du endre hvordan du mottar mail fra oss?
Du kan oppdatere innstillinger eller melde deg av nyhetsbrevet her.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Multirom AS · Østerdalsgata 1G · Oslo, 0685 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp