Copy

Beste leden,
 
Hopelijk is alles goed en hebben jullie of je geliefden geen nadelige gevolgen gehad in de afgelopen periode.

De coronacrisis is helaas nog niet voorbij; volgens sommigen zelfs nog lang niet. Dit houdt voor ons nog steeds in dat we in ieder geval niet tot 20 mei terecht kunnen in sporthal de Kruitmolen. Wel is er contact geweest met Gemeente Middelburg met de vraag een proef te starten om onze jeugdige spelers de kans te geven toch te kunnen sporten. Uiteraard wel met alle restricties die de overheid aan het sporten stelt.

De Nederlandse Badminton heeft een richtlijn gegeven hoe er buiten door de jeugdspelers mogelijk nog gespeeld kan worden, uiteraard met aangepaste middelen. Echter, aangezien, we in een provincie wonen waar het bijna altijd waait en waar weinig beschutting is tegen de wind, valt deze optie voor ons af.

We zullen moeten afwachten of de gemeente deze optie accepteert; zodra er meer informatie is zullen we contact opnemen met de doelgroep.

Ook het eindeseizoensfeest hebben we helaas moeten afzeggen. De kans dat begin juli de horeca opengaat en de 1,5 meter maatregel zal worden opgeheven is te klein om het feest door te laten gaan. We zullen kijken of er later in het jaar nog iets te organiseren valt.

Ook de Algemene Leden Vergadering zit er voorlopig niet in, dus jullie zullen het nog even met het huidige bestuur moeten doen!

Er is ook gelukkig een lichtpuntje. Het voorstel om de contributie te verhogen is van de ALV agenda af, omdat er door gemeente Middelburg minder huur in rekening wordt gebracht voor de sporthal. Mochten de maatregelen van de corona nog langer duren, dan zullen we het voordeel van de huur met de contributie verrekenen in het derde of vierde kwartaal van 2020.

Ik wil jullie het allerbeste toewensen. Houd voorlopig nog “afstand”. Houden jullie ook onze website en facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie?

Op de site NOC/NSF staat ook het een en ander aan tips om nog een beetje in beweging te blijven.
 

Namens het bestuur,
Groeten van Paul Paree

 

AGENDA

Tot ten minste 20 mei geen badminton
 

TOERNOOIKALENDER

Tot ten minste 1 september geen toernooien

ONZE SPONSOREN

Facebook
Website
Copyright © 2020 Sinar'75, All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Sinar'75. Wil je geen nieuwsbrieven van ons ontvangen? Je kan
jouw voorkeuren aanpassen of je afmelden voor onze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sinar'75 · F.G. Alemanstraat 4 · Middelburg, Ze 4336 BL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp