Copy

Beste leden, 

Dit is mijn laatste nieuwsbrief als voorzitter van Sinar '75. Ik heb deze functie drie jaar met plezier mogen uitoefenen en het is nu weer tijd voor een nieuwe voorzitter die zijn ideeën kan overbrengen. Gelukkig hebben we iemand gevonden die de hamer wil overnemen. Micheal Vlug heeft aangegeven het voorzitterschap op te willen pakken.

In de komende ALV van vrijdag 20 maart kunnen de leden stemmen voor het voornemen van Michael en kan er ook  gestemd worden voor Ingrid Spelbrink. Zij heeft aangegeven de taken van Danielle Gerstel te willen overnemen. Geweldig dat er altijd enthousiaste mensen zijn die iets extra's willen doen voor de vereniging! 

We hopen dat er weer veel leden op de vergadering aanwezig zijn. Het programma en de agenda voor de ALV zal deze week verstuurd worden. Graag aangeven of er ook gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid tot een lekker hap georganiseerd door de Kruitmolen.

Ook hebben we de datum van het eindeseizoenfeest vast gelegd. Vrijdag 3 juli kan alvast in de agenda gezet worden! Danielle zal de uitnodigingen verzorgen en jullie op de hoogte brengen van het hoe wat en wanneer.

En we hebben ook weer een kampioensteam! Het is weer een aantal jaren geleden dat er bij de senioren een kampioenschap te behalen was. Sinar 1 heeft het voor elkaar gekregen om in hun poule kampioen te worden. Ze hebben met mooie cijfers de overwinning behaald. Op een later moment, als de bekers binnen zijn, zullen we hier nog op terugkomen.

Zoals jullie inmiddels wel hebben gezien stroomt de START al goed vol. In het begin leek het erop dat er een zeer matige opkomst was, maar gedurende de maand januari kwamen daar nog een aantal starters bij. Het klasje zit nu al bijna vol! Adri Hoff heeft inmiddels ook assistentie gekregen van Ingrid en Kimberley. Zij helpen mee met het begeleiden van de Starters. Op hun laatste trainingsavond zullen ze, als kennismaking, samen met de overige leden met de beschuitbus meedoen.

Ik hoop jullie allemaal te zien op de ALV van 20 maart.

Hartelijke groeten,
Paul

Het kampioenenteam van Sinar'75: Team 1!

UNIEKE PRESTATIE NEDERLANDS MANNENTEAM

Een unieke prestatie leverden de Nederlandse badmintonners vorige maand in het Franse Liévin, nabij Lille. Voor het eerst in de geschiedenis bereikte de mannenploeg de finale van een EK. En hoewel die finale kansloos verloren ging tegen Denemarken, stonden de badmintonners op de day-after met een grote glimlach op hun gezicht te trainen. "We hebben het gewoon geflikt."

Bekijk het filmpje van de spannende ontknoping van de halve finale tegen Frankrijk.  

AGENDA


20 maart: Algemene ledenvergadering in de Kruitmolen
13 april: Tweede Paasdag (geen badminton)
20 april: Laatste START & beschuitbussentoernooi
27 april: Koningsdag (geen badminton)
3 juli: Einde seizoensfeest
 

TOERNOOIKALENDER


7 maart: Jeugd Grand-Prix Rillandia Smashers
7 en 8 maart: Geldropse Open Kampioenschappen (senioren)
14 maart: Regio Junioren Kampioenschappen Zuid-West
21 maart: Jeugd Grand-Prix BC 't Pluumpje
21 maart: Internationaal Tornooi Rijkerack (België)
28 maart: BC de Stenge Autovermeulen toernooi
4 april: Jeugd Grand-Prix VSV Marathon
16 mei: Jeugd Grand-Prix Den Ossaert

ONZE SPONSOREN

Facebook
Website
Copyright © 2020 Sinar'75, All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Sinar'75. Wil je geen nieuwsbrieven van ons ontvangen? Je kan
jouw voorkeuren aanpassen of je afmelden voor onze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sinar'75 · F.G. Alemanstraat 4 · Middelburg, Ze 4336 BL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp