Copy
View this email in your browser

Het is alweer een tijdje geleden dat je een nieuwsbrief van mij hebt ontvangen.

In 2018 en de jaren ervoor ben ik heel druk geweest met het  Yiddish Waves Festival en allerlei projecten die daarbij horen. Daarom heb ik besloten dat 2019 écht mijn jaar  wordt…
Een jaar waarin ik bezig ben met optreden, het schrijven van nieuw repertoire én de uitdaging aangaan om helemaal in mijn eentje op de planken te staan met een solo programma.

Nu, bijna halverwege het jaar kan ik zeggen, dat deze wensen behoorlijk vorm beginnen te krijgen.

 

SOLO | Jiddische liedjes van het leven

Vanaf 31 maart tour ik rond met mijn solo-programma ‘Solo’. Een audio-visueel programma met liedjes over het leven, veelal door mijzelf geschreven. 
Ik zing in Solo moderne Jiddische liederen vooral van eigen hand, maar ook van Beyle Schaechter-Gottesman, Mikhoel Felsenbaum en anderen.

‘Solo’ is zacht en direct tegelijk, en voert je langs verschillende hoogtepunten en dieptepunten uit het leven. De muziek is toegankelijk, maar niet typisch wat je bij Jiddische muziek zou verwachten, soms opwindend, soms verstild, maar altijd warm en intiem.
Ik heb dit programma al in Haarlem, Diemen en Kampen gespeeld. 

Solo | Jiddische liedjes van het leven

Wil je dit programma nog voor de vakantie zien?
Op 8 juni zing ik in het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de website van YWM-recordings (Yiddish Waves Music):
Voor andere data zie mijn speellijst op mijn website, lucettevandenberg.nl.
 

Nieuwe release : Zol Zayn

Ook ben ik begonnen met het uitbrengen van ‘losse’ liedjes. Liedjes die mij dierbaar zijn en liedjes die iets te vertellen hebben. Zo heb ik begin mei het liedje ‘Zol zayn’ uitgebracht. Het liedje gaat over dromen over een betere wereld, tegen beter weten in. Ik noem het mijn harmonisch protest. Want als je kijkt wat er momenteel gaande is in de wereld, dan vind ik, dat we dromers nodig hebben, die de handen uit de mouwen steken om die dromen tot een werkelijk betere, eerlijkere en harmonieuzere toekomst te maken.

Je kunt mijn liedje vinden op Spotify, op I-tunes en op Youtube. Via deze smartlink kan je het liedje makkelijk vinden.

 

Ik heb je nodig!

Over social media gesproken: Ik zou het erg leuk vinden, als je mij wilt volgen op Facebook, Spotify of Youtube
Natuurlijk vind ik het ook geweldig als je mensen attendeert op mijn nieuwsbrief. Je kan je inschrijven op mijn nieuwsbrief via deze link

Hopelijk tot ziens op 8 juni,  social media of ergens anders!
 
Lucette

Copyright © 2019 Lucette van den Berg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp