Copy
Nieuwsbrief Hof van OOK
WE GAAN WEER VAN START!

We gaan binnenkort weer beginnen met een nieuw seizoen vol activiteiten. We starten met twee open dagen op zaterdag 30 april en zondag 1 mei, beide dagen van 11.00 - 17.00 uur. Dit weekend gaat onze beeldentuin weer open en doen we mee aan het weekend van “Kunstspeuren in de zak”. Ook is er op zaterdagmiddag twee keer een kort (gratis) optreden van de Ukeleleband “CoffeeCat Uku Club” uit Terneuzen,
om 14.00 uur en om 15.00 uur.

 

BEELDENTUIN

Voor de 4e keer op rij, is er weer een expositie in onze beeldentuin. Dit jaar hebben we vier dames die onze beeldentuin gaan vullen met leuke objecten. De exposanten zijn: Loes Müller, Hetty Begheyn, Hendrike Huismans en Margaret van Dijken. De expositie loopt van zaterdag 30 april t/m zaterdag 30 juli en is vrij toegankelijk op donderdag, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur. Ons terras is open op vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 uur - 16.30 uur, indien het weer het toelaat. Op die twee middagen is er ook iemand aanwezig voor meer informatie over de beelden.
Let op: donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni is de beeldentuin en het terras gesloten!
 
Klik hier voor meer informatie.
Het Nieuwe bewegen

Op vrijdagavond 23 april kunt u kennismaken met Yves Verbeeck. Hij vertelt hoe hij de afgelopen 30 jaar “Het nieuwe bewegen” heeft ontwikkeld en waarop het is gebaseerd. Het gaat over een aangename, ontspannen en bewuste manier van energetisch bewegen. Deze avond is gratis, wel graag aanmelden

Klik hier voor meer informatie →
Workshop: Nu is het mijn tijd - Marie-José Capello

Tijd en ruimte voor jezelf, meer energie en vertrouwen, zodat je weer rust in je hoofd en je lijf hebt. In deze praktische, interactieve workshop krijg je tal van handvatten hoe je nu ook eens tijd en ruimte voor jezelf maakt. Zonder dat je daar hele gekke dingen voor hoeft te doen, veel tijd in moet steken of schuldgevoelens aan over hoeft te houden.

Klik hier voor meer informatie →
Bekijk hier de agenda voor het volledige aanbod

MUZIKALE BOOMGAARD

Ook dit jaar gaan we weer een aantal muzikale optredens organiseren in onze boomgaard in de maanden mei t/m augustus. Er zijn nu vier avonden ingepland:

Zaterdagavond 7 mei (onder voorbehoud) treden Ruben en Naomi de Keijzer weer op. Ruben (gitaar, mondharmonica, cajon en zang) en Naomi (viool, cello en zang)  hebben een uitgebreid repertoire van popnummers, Spaanstalige muziek, fiddle, Jazz en licht klassieke muziek.

Op zaterdagavond 18 juni is er muziek van Sing & Songwriter Gijs Teuwsen, ook bekend als de zanger van de Zeeuwse band PEER en de Liedjesfabriek. Op deze avond laat hij zijn eigen nummers horen.

Op vrijdagavond 29 juli zullen Nicole Joly met haar studenten uit Arnemuiden en een aantal Taiko-spelers uit Antwerpen samen een TAIKO-optreden verzorgen waar ook zelf meegespeeld kan worden.

En vrijdagavond 13 augustus speelt het trio “Company of Sinners” een aantal roots- en murdersongs. Het Trio bestaat uit drie muzikale broeders die (samen en apart) al bijna 30 jaar op de Zeeuwse, Brabantse en Vlaamse podia te vinden zijn. Samen brengen ze muziek die leunt tegen de blues, country, americana en ze ontwijken ook de rock&roll niet.
 
Voor alle avonden geldt: inloop vanaf 19.00 uur. Muziek van 19.30 - 20.15 en 20.45 uur - 21.30 uur. Hapjes en drankjes verkrijgbaar. Entree € 10,00 (incl. 1 gratis consumptie). Voor de Taiko avond zal een ander entree-tarief van toepassing zijn!

De komende weken zal alle informatie op de website staan, zie hiervoor de agenda! Dan kunt u ook aanmelden voor deze avonden. Maximaal 40 bezoekers per avond.

 
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hof van OOK · Dekkersweg 4 · Lewedorp, 4456 NT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp