Copy
Ovaj email takođe možete otvoriti u svom Browseru
Posetite našu Facebook stranicu

Optimik® 4


Pregled Funkcionalnosti

7. Praćenje teksture elementa i kreiranje grupe:

  • Unapređena funkcionalnost orijentacije elementa u skladu sa teksturom materijala, sada sadrži dodatne opcije za grupisanje elemenata na primer da bi se ispratila tekstura na vratima kabineta ili ormana.
  • Grupa od više elementa u tom slučaju se može definisati ređanjem elemenata jednog pored drugog ili jednog ispred drugog
  • Pre procesa rezanja jednostavnim dvoklikom na ikonicu se može videti kakav će biti položaj elementa na formatu materijala

Video materijal u kome je objašnjen postupak možete pogledati na sledećoj adresi. Ovaj video materijal je deo kolekcije Optimik video uputstava koje možete pogledati ako u Optimiku izaberete opciju POMOĆ/Video uputstva. 

U slučaju da želite da kupite registraciju za Optimik, pošaljite svoje kontakt podatke, PIB kompanije, na email optimik@connectsoftware.rs, dobićete predračun, a nakon uplate dobijate aktivacioni kod za demo verziju koju ste prethodno instalirali na svom računaru.
Instalaciju i registraciju je moguće uraditi na više računara, koji su u vašem vlasništvu, registracija važi za više uređaje kao i za sve buduće programske verzije.

Više informacija na našem sajtu..!!

Website
Optimik - Facebook page
Copyright © 2021 Optimik Distribucija.


Podesite kako želite da primate ovakve mailove?
Možete da izvršite podešavanja svog profila ili da se odjavite sa ove mailing liste.

Email Marketing Powered by Mailchimp