Copy
Læs email i din browser

I&D Nyhedsbrev

Velkommen til månedens nyhedsbrev fra I&D Design & Web! Her kan du læse de blogindlæg, vi har skrevet i månedens løb. Vi skriver om alt fra de nyeste digitale trends til hvad vi har lavet på det seneste.

Vi ønsker dig god læsning.

Tæt samarbejde og stor viden om gymnasier

Vi har efterhånden oparbejdet en stor viden om hvordan gymnasier informerer elever og forældre om årets forskellige arrangementer. 

Høje-Taastrup Gymnasium er et af de gymnasier vi har et godt og tæt samarbejde med om design og udarbejdelse af informationsmateriale så som studiekatalog til kommende elever, velkomstfolder til nye 1. g’er, annoncer, udstillingsmateriale, kildevand med logo og gocards oma. Alt sammen er med til at fortælle historien om et gymnasium der vægter synlighed og ensartethed i deres materiale.

Læs hele artiklen på bloggen

Glade kunder beriger hverdagen

Noget af det der gør hverdagen spændende er, når jeg sammen med mine kunder finder frem til den helt rigtige løsning, både når det gælder logodesign, trykt materiale eller en hjemmeside.

For noget tid siden blev vi kontaktet af Bettina Kotasek, som havde brug for at få lavet en hjemmeside. Bettina Kotasek er psykoterapeutstuderende. Vi havde et rigtigt godt møde, hvor vi gennemgik Bettinas ønsker til farver, billeder, stil og tone. Herefter gik vi i gang med at designe hjemmeside og logo. Hjemmesiden er nu færdig og jeg tør godt fortælle, at vi har endnu glad kunde...

Læs hele artiklen på bloggen

Nyt navn til nyt bæredygtigt husfirma

Når du køber et hus af Green Casa A/S, kan du selv vælge al indretning, da alle huse tegnes helt individuelt af virksomhedens konstruktør/arkitekt.

Du kan selv vælge de elementer, der skal være en del af din nye bolig, der kan tages i brug og flyttes ind i efter kun 14 uger fra det tidspunkt, hvor byggetilladelsen foreligger og byggepladsen kan starte.

Vi fik til opgave at udarbejde et nyt logo samt en hjemmeside til Green Casa A/S. Det skulle signalere enkelhed og fleksibilitet.

Læs hele artiklen på bloggen
Tak fordi du læste vores nyhedsbrev.

Vi hører selvfølgelig gerne fra dig, hvis du har forslag til emner, vi skal tage op, eller hvis du har spørgsmål til noget af det, vi har skrevet om.

Med venlig hilsen,
Flemming Jørgensen
Direktør
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
Hjemmeside
Email

Du modtager denne mail, da du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp