Copy

Modern larmställsförvaring

Werma är distributör i Sverige och Norge för det amerikanska företaget Geargrid. Vid det här laget har många av er fått den svarta katalogen från Geargrid i sin hand och kanske också snabbt skummat igenom den.

Utrustningen från Geargrid är rejäl och brandmannamässig, och har en snygg design. Det här nyhetsbrevet är till största del inriktat mot larmställsförvaring, ett utrymme som på många brandstationer inte har moderniserats på länge. Larmskåpen är byggda i en kraftfull nätkonstruktion för att erbjuda en så luftig miljö för larmställen som möjligt vilket också bidrar till en luftig miljö i omklädningsrummet. Ingen extra ventilation behöver installeras för att få luftflöde genom skåpen. Skåpen monteras på en god höjd över golvet så att det är enkelt att komma åt och städa under.
 

Varje skåp är utrustat med en säkerhetsbox för privata tillhörigheter som man inte vill låta ligga framme när man larmats ut. Boxen har en springa som är bred nog att slänga in plånböcker, telefoner eller nycklar och är låst som standard. Man behöver inte strula med låset för att slänga in värdesakerna, vid återkomst till stationen låser man upp och ta hand om sina tillhörigheter.
 
Skåpen är förberedda för att dra fram el till varje skåp, det sitter en dold lucka med dolda kanaler. Detta för att kunna ladda hjälmar, telefoner eller annan utrustning som kan komma i framtiden. Att utrustning blir mer och mer uppkopplat kan vi vara säkra på och då behövs nära och snabb laddning för varje brandman.
 
För att förenkla vid ombyte är varje eller vart annat skåp utrustat med en utfällbar pall. En uppskattad funktion som inte bygger utrymme.
 
När det gäller utformning av ett larmställsrum bidrar vi med ritningar och idéer för att bygga ett så effektivt och optimerat rum som möjligt. Skåpen kan monteras vägghängt eller rygg mot rygg i fristående moduler.
 
För att hålla kängor och handskar fräscha över tid rekommenderar vi även att man i larmställsrummet installerar en torkpanel, Werma Elegance. Panelens hängare har värmeslingor i sig samt att det blåser rumstemperad luft ut genom hängarna. Utrustningen torkas via mild värme och luftrotation, vilket gör att utrustning håller sig fräsch länge.

Generellt är skåpen 510 mm breda, och utrustade med en hylla för hjälmar samt även namnskyltshållare. Här kan man variera med att lägga till en topphylla eller även bredda skåpen ifall man önskar få plats med mer utrustning.
 
Tveka inte att höra av er ifall ni har frågor eller funderingar, en offert och en ritning kostar ingen i första skedet.
Kontakta oss
Glöm inte att följa oss på Facebook för de senaste nyheterna!

https://www.facebook.com/wermaAB/
Facebook
Hemsida
Copyright © 2019 WERMA AB, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@klubbelva.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Werma · Storgatan 23 · Sunne 686 33 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp