Copy

Stort sortiment av brandslang

Kvalitetsslang till alla slags ändamål.

Går ni i tankarna att uppdatera ert slanglager så erbjuder vi på Werma väderbeständig och flexibel brandslang i alla dimensioner 25 - 110 mm. Våra slangar är köldtåliga till -30°C och värmebeständiga upp till 80°C och uppfyller alla DIN 14811-normer. 
Kan fås utan eller med klo eller Standardkoppling.

Höljet består av 100% polyester, garn med hög hållfasthet och innerfoder av ett tvåkomponentsystem bestående av SBR-syntetiskt gummi och NBR-syntetiskt lim. Beständigt mot ozon och extern kontakt med oljeprodukter.
Fodret garanterar en jämn yta och låg friktionsförlust. 

Slangarna är lätta att reparera (reparationsmaterial och vulkmaskin på förfrågan) och kan beställas i: 

Läs mer
Henric Persson
Försäljning

Tel: +46 (0)708 12 13 56
henric.persson@werma.se

Återanvänd era kopplingar och spara pengar och på miljön.

Vi på Werma har under en längre tid förordat att räddningstjänsten bör köpa de tre delarna av en brandslang separat och montera dem på egen hand. Detta kommer sig av ett antal olika anledningar där självklart vår hylsavtagare Werma CR1800 och slangpress Werma CM3000 spelar en tydlig funktion. 

Med hjälp av dessa verktyg har arbetet i många slangverkstäder med att pressa av gamla hylsor och återanvända kopplingar förenklats enormt. Maskinerna finns nu i många slangverkstäder runt om i Sverige och tuffar och går för fullt. Vill ni ha referenser är det bara att höra av sig.

Se filmer på nedanstående länkar längre ner, det går snabbt och enkelt!

Slangpress CM3000
Hylsborttagare CR1800
Läs mer

Att återanvända kopplingar så många gånger
som möjligt har två tydliga fördelar. 

Man slänger inte fungerande grejer i onödan samt att det finns stora pengabesparingar att göra. Det har sannolikt inte undgått någon att det under hösten 2018 genomfördes en prishöjning på 30-40% på kopplingar. Vid inköp av en komplett brandslang står kopplingen idag för minst 50% av kostnaden.

Då och då får vi frågan om hur många gånger en koppling kan pressas om. Vår press omsluter kopplingen och lägger en jämn pressning så vi ser ingen gräns här, exempelvis att kopplingen skulle ta skada av att pressas om. Så länge kopplingen fungerar och sluter tätt är det inga problem. Packningarna kan vara bra att byta då och då, men i övrigt är det en okulär besiktning som gäller.
 

Detta ger stora möjligheter för räddningstjänsterna att göra besparingar vid inköp av brandslang. Med andra ord, vi tycker det är en bra idé att köpa de tre delarna var för sig.

Facebook
Hemsida
Copyright © 2020 Werma AB, All rights reserved.
Du får detta mail som kund hos Werma. Genom detta så håller vi
dig uppdaterad gällande nyheter och erbjudanden.

Our mailing address is:
info@werma.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Werma · Storgatan 23 · Sunne 686 33 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp