Copy

Kattebel - Zomereditie
juli en augustus 2019

In deze editie vindt u alles wat u moet weten om te genieten van uw zomer bij de Kat in de Wilg.

Deze zomer hebben we nog 3 edities van de Summerjazz in het verschiet staan, namelijk 4 en 25 augustus en 8 september. Reserveer tijdig voor een leuk plaatsje op ons terras. De middag begint om 15:00 uur en om ongeveer 18:30 serveren wij ons inmiddels zeer populaire Summerjazzmenu. Voor dit hoofdgerecht en dessert betaalt u slechts € 17,50.
Op vrijdag 30 augustus organiseren we samen met de zeer populaire band Jan Pak de Leuning weer een supergezellige BBQ op het terras bij de Kat in de Wilg. De inloop is vanaf 18:00 uur waarna we de avond starten om ongeveer 18:30 uur. De entree voor deze avond is € 27,50 p.p. voor de BBQ en onbeperkt muziek! Reserveer snel om niets van deze avond te hoeven missen!

Reserveren kan via het reserveringsformulier op onze website www.katindewilg.nl of telefonisch op nummer 0184-692770.
Wat dacht u van een overheerlijke Ciabatta belegt met een salade mesclun, zalmsalade en gerookte zalmsnippers.
Deze zomer bij ons te bestellen! En heeft u liever een meergranen broodje of een Italiaanse bol dan kan dat natuurlijk ook!
Kom deze zomer onze nieuwe Gin & Tonics uitproberen! Zeer verrassende smaken & combinaties.
Heeft u liever een heerlijk speciaal biertje zoals de Leffe Blond, Hertog Jan Weizener, Triple Karmeliet, Pauwel Kwak of een Blauwe IJsbeer (die gebrouwen wordt door een lokale brouwer) dan bent u natuurlijk ook bij ons aan het goede adres!

Naast de alcoholische versnaperingen hebben we uiteraard ook een groot assortiment frisdranken en alcoholvrije biertjes en cocktails.
Copyright © 2019 De Kat in de Wilg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp