Copy
Kattebel - Juni 2019
Op 16 juni is het weer zo ver: Vaderdag! Om deze dag te vieren, hebben we een echt mannen menu samen gesteld. In het Vaderdag-arrangement is er keuze uit een heerlijke sukade-steak van de grill óf een Black Angus burger met lekkere dikke frieten en twee glazen speciaal bier naar keuze, voor maar €25,-. U kunt dit natuurlijk aanvullen met een heerlijk voorgerecht en/of dessert van de menukaart.
Vanaf nu verkrijgbaar: de allerlekkerste Gin Tonics van onze nieuwe Gin Tonic Kaart. De lekkerste combinaties van bijzondere soorten Gin met nieuwe Tonics van Fever Tree! Benieuwd naar deze heerlijke cocktails? Kom ze snel proeven!

De wijn van de maand Juni is de Pinot Gris, een heerlijke smaakvolle witte wijn. Hij is van een wat luxer segment, maar dat proef je ook terug. Hij is niet alleen lekker bij een visgerecht met een volle saus en onze pokèbowl, maar ook op het terras als aperitief. 

Deze Franse wijn is afkomstig uit de Alsace. Hij is heerlijk kruidig met een gulle, ietwat zwoele geur. Lekker licht in de aanzet, maar daarna vol en krachtig. Met kruidige aroma's en een hint van Lychees om de wijn af te maken. Verkrijgbaar als fles, maar deze maand ook per glas met behulp van onze enomatic.
 
Het broodje van de maand Juni is een versgebakken broodje met brie uit de oven, met daarop serranoham, een balsamico dressing en rucola sla. 
De allereerste Summerjazz afgelopen zondag 2 juni was een groot succes! Een terras vol mensen heeft kunnen genieten van live muziek en heerlijk eten. Het weer had niet beter kunnen zijn, het was met 30 graden de lekkerste dag van het jaar tot nu toe! Het is een goede aftrap van de zomer, we zien u graag op de volgende Summerjazz! 
Copyright © 2019 De Kat in de Wilg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp