Copy
Kattebel - April 2019

Om alvast te noteren in uw agenda:

LiveMusic SummerCafé Kat in de Wilg
Zomerprogramma 2019

 

Tijdens de zomermaanden wordt de muziek van het gratis toegankelijke Live Music Summer Café verzorgd door de Alblasserdamse band MultiMusic, aangevuld met diverse gastsolisten of gast-orkesten. Het programma van het Live Music Summer Café loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.
De Kat in de Wilg zorgt na afloop voor een gezellige gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten, waar u indien gewenst gebruik van kunt maken. Er is keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts € 17,50 per persoon, maar reserveren wordt zeker op prijs gesteld.
Voor alle data bezoek onze website: www.katindewilg.nl

Broodje van de maand

Ons heerlijke broodje van de maand April is een Italiaanse bol belegd met Coppa di Parma ham, zongedroogde tomaatjes, gekookt ei, salade en af gegarneerd met truffelmayonaise.
Ook dit jaar staan er weer 2 BBQ Music in de Polder evenementen op de planning. Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 22 juni en vrijdag 30 augustus.
Meer informatie vindt u op onze website: www.katindewilg.nl
Op eerste en tweede Paasdag serveren wij een overheerlijke Paas high tea en Paaslunch en tijdens het diner een Paasmenu. Ook op Moederdag en Vaderdag zullen wij een speciaal menu serveren.
Meer informatie hierover kunt u terugvinden op onze website: www.katindewilg.nl
Vanaf April gaat onze Chef Toby van Eldijk ons verlaten na dat hij bijna 16 jaar onze keuken heeft aangestuurd. Wij bedanken Toby voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.
Vanaf half April staat er een nieuwe ster in onze keuken genaamd Arjan Hakkesteegt.
Benieuwd naar zijn kookkunsten? Reserveer dan snel.
Copyright © 2019 De Kat in de Wilg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp