Copy

Travel the world with our partners

EXPERTS IN INCENTIVES, GROEPSREIZEN, LUXE FIT, NICHE & TAILOR MADE 

September en Oktober zijn altijd drukke maanden voor iedereen. Desalniettemin probeer ik toch altijd weer even contact te houden met iedereen. Mocht je nog een leuke aanvraag binnen krijgen, denk ook aan ons! Wij staan je graag bij om iedere aanvraag snel en efficient af te handelen.

Graag stel ik weer enkelen van mijn DMC's  nog een keer aan u voor! 

TIP: Lees de hele nieuwsbrief goed door, aan het einde van de nieuwsbrief staat nog een fantastisch uniek aanbod! 
Zoals de meesten weten hebben de Emiraten een speciale plek in mijn hart. Ik heb hier zelf ruim 4 jaar gewoond en gewerkt. Daarom ben ik alleen maar trots dat ik nu Orient Tours mag vertegenwoordigen in de Benelux. Meer omdat ik met een gerust hart kan zeggen dat zij niet alleen het netwerk hebben, maar ook de juiste infrastructuur voor iedereen.  Zij hebben eigen safarikampen, bussen, jeeps, gidsen in dienst en nog veel meer ! Dus wij werken zelden met derden zodat wij de kwaliteit altijd hoog kunnen houden.
Wij denken graag mee en ik put ook veel uit eigen ervaring. 

Trouwens, denk ook eens aan Ras al Khaimah of Abu Dhabi.

PS: Heb je al aanvragen voor Expo 2020? Je kunt bij ons de entreekaarten voor de Dubai Expo 2020 bestellen. Wij zullen een van de weinige agenten zijn die deze kaarten kunnen leveren! 
Het paviljoen verbeeldt een miniwereld waar je in kan stappen, waar water, energie en voedsel onlosmakelijk zijn verbonden en het klimaat op natuurlijke wijze wordt gecontroleerd. In een land met een droog woestijnklimaat creëert Nederland een biotoop waarin we ons eigen water, energie en voedsel produceren, dat niet tot stand kan komen zonder onderlinge verbinding.
Lees meer
Marrakech blijft bij uitstek een heerlijke bestemming niet al te ver vliegen vanuit Amsterdam, Eindhoven, Brussel of Dusseldorf. Daarbij is er voor iedere budget mogelijkheden. 

Laat u onderdompelen in de geuren en kleuren en beleef cultuur en gewoonten zo anders dan bij ons. Verblijf in een klein Riad hotel, een luxe villa of een all inclusive hotel met zwembad. 

Maar denk ook eens aan FES! Met Air Arabia vliegt u rechtstreeks naar FES. In Fes zal je zeker je ogen uitkijken. Anders dan Marrakech is deze stad nog niet zo modern en dat merkt u direct. Zodra u de oude medina in gaat ervaar je Marokko zoals je het uit de sprookjes kent. Smalle steegjes leiden je dieper en dieper naar het hart van de medina en verdwalen gaat u zeker. De Medina van Fez is de grootste ter wereld en achter elke hoek is weer iets anders moois te zien.
Lees meer
Onlangs ben ik bij KING DMC in Rome op bezoek geweest. En ik ben nu nog enthousiaster geworden over het team, het bedrijf en vooral de mensen. Een heerlijk bedrijf om voor te werken en vooral mee samen te werken. Zij zijn allen enthousiast, vriendelijk en gepassioneerd met wat ze doen. 

WIj hebben heerlijk gebrainstormed over leuke nieuwe ideeën die wij graag met jullie delen.

Voetbal gek of organiseer je iets voor een voetbal vereniging, denk eens aan het nieuwe J hotel in Turijn bij het Juventus complex. 
Of een heerlijke rondreis bij de wijnboerderijen. of denk eens aan Bari, waar Sinterklaas is begraven.. ik noem maar eens iets...  Ik vertel er graag snel meer over....
Lees meer
U kent uiteraard de prachtige beelden van een safari op Discovery Channel, Animal Planet en andere zenders. Een ontmoeting met olifanten of leeuwen in het wild spreekt tot je verbeelding. De eerste bestemming die je dan overweegt is Kenia. Kenia is relatief dichtbij (in vergelijking met Zuid Afrika helemaal), het heeft veel voorzieningen voor westerse toeristen, en het heeft een aantal fantastische wildparken.  

De uitgestrekte savanne's in de Masai Mara springen er daarbij uit. Maar denk ook eens aan Lake Nakuru. Dit meer is beroemd vanwege duizenden flamingo's die hier staan. Van afstand is de roze gloed daarvan al te zien. Maar het park kent veel meer wild, waaronder een populatie neushoorns, kaapse buffels, en zelfs luipaarden.
Lees meer
Zimbabwes wildparken zijn legendarisch en bieden je een reële kans op de 'big five'. Sta oog in oog met kuddes olifanten of benader neushoorns te voet. Aanschouw de machtige Victoriawatervallen of raak geïnspireerd door de ruïnes van Groot Zimbabwe. Mozambique ’s aantrekkelijke kustlijn en onderwaterwereld trekken bezoekers uit de hele wereld.  Denk eens aan een rondreis Botswana, Zimbabwe & Victoriawatervallen.

Raak geïnspireerd door de ruïnes van Groot Zimbabwe en aan schouw de machtige Victoria watervallen. De onderwaterwereld en de aantrekkelijke kustlijn van Mozambique zijn wereldberoemd en trekken dan ook toeristen aan van overal.

De beste tijd om de waterval te bezoeken is vanaf Augustus tot november omdat je dan de wateractiviteiten het beste kan doen en in oktober zijn er door de hitte prachtige zonsondergangen.
Lees meer
UNIEK AANBOD VOOR ZELFSTANDIGE TRAVELMANAGER 
Wij staan op 11 en 12 januari op de vakantiebeurs in Amsterdam. Wij bieden aan 1 of 2 Travelmanagers (kan voor 1 of 2 dagen) de kans om met ons samen te staan (geheel gratis). U mag je zelf promoten en alle aanvragen die wij eventueel krijgen zullen dan via u gaan. Een unieke mogelijkheid om op een mooie beurs te staan in Amsterdam, zonder al te veel kosten!
Dus wie vind dit leuk en staat in 2020 met mij in 020!

Stuur mij snel een email als je enthousiast bent!
Lees meer over de beurs
JAN ONTBIJT SESSIE 

15 oktober in Eindhoven.
Wij zien je graag tijdens deze informatieve en gezellige ochtend. Niet alleen praten we over de bestemmingen, het nader kennismaken van onze partners, maar ook een leuke tafelgesprek over de huidige markt, het gebruik van social media en travel blogs. 

Zelfs onze vergaderzaal is geïnspireerd door de Masai, een stam wiens fascinerende tradities en artefacten zorgen voor een constante bron van inspiratie tijdens jouw aanwezigheid. 

Stuur ons een email om jouw aanwezigheid te bevestigen
OVER ONS
KENT U AL ONZE PARTNERS AL?
Copyright © *|September 2019|* *|JAN TOURISM CONSULTANCY|*, All rights reserved.


Our mailing address is:
sales@jantourism-consultancy.com
You have received this email as we have been in touch before or you have shared your contact details with our partners during a roadshow or trade fair.  If you feel this is not correct, please let us know or use the unsubscribe methode.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jan Tourism Consultancy · . · Amsterdam, Nh 1108 DC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp