CopyNyhetsbrev
Januar - februar 2021

Kompetansefrokost 

27.januar arrangerte vi Kompetansefrokost om innovasjon i helse og omsorg. I tillegg til gode innlegg fra Capgemini, TietoEvry og Norwegian Centres of Expertise Blue Legasea, presenterte Helseinnovasjonssenteret hvordan vi jobber med FoUI ut fra reelle behov, samhandling og metoder for nyskaping. Vi gikk også inn på kognitiv svikt og delte erfaringer fra noen av våre prosjekt. Se opptak fra møtet over.

Bli med på Midtveis- møte

Tirsdag 9.mars arrangerer vi et webinar om prosjektet Min type 2 diabetes. Vil du vite hvordan forskning, tjenestedesign og teknologi kan brukes i tjenesteutvikling, kan dette være noe for deg! 
 
Meld deg på Midtveis- møte her!

Film om Min T2D

Vi har laget en film om tilbudet utviklet i Min T2D, som enkelt forklarer hvordan modellen fungerer. Om du er nysgjerrig på prosjektet besøk også gjerne prosjektets nettside for mer informasjon https://mint2d.no/
Det vil bli mulighet for å melde seg på en ny runde med test av modellen over sommeren for personer med type 2 diabetes.

Smartby - helse og omsorg

Blogg om menneskemøter 

Hverdagsglimt

Maria og Bjarte har undervist studenter ved Høgskolen i Molde via Zoom. Bjarte snakket om Innovasjon i Science fiction - perspektiver på endring og nyskaping, og Maria om helsenæring og hvordan vi kan bidra til å gjøre helsetjenesten mer proaktiv.
Hvordan kan vi måle helseverdien i kunst og kultur? Dette var tema under utviklingsverkstedet 4. februar som sparket i gang utviklingen av en digital kunstproduksjon for ungdom. Samarbeid mellom Møre og Romsdal fylkeskommune, Kulturtanken og SEANSE ved Høgskulen i Volda.

Studenter på hospitering 

Krister Fagermo og Daniel Skarvøy har hospitert 2 uker på Helseinnovasjonssenteret i folkehelsepraksis fra Høgskolen i Molde. Hør deres gode refleksjoner om fremtidens helsetjeneste! (2,3 min). 
Disse to blide studentene har også hatt praksis i folkehelse hos oss. Silje Hoem og Anniken Gils er sykepleiestudenter på 2.året og har bl.a. gjort innsiktsarbeid i Nasjonalt velferdsteknologiprogram og hva som er gjort i fylket rundt dette. De har lært om hvordan vi jobber med tjenestedesign, og fått innsikt i prosjektene Helse og velferd i bærekraftige byer og lokalsamfunn, Min T2D og hjemmesykehus.
Kjenner du noen som kan ha interesse av våre nyhetsbrev?
Bruk knappene under for å dele! 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2019 Helseinnovasjonssenteret, All rights reserved.
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<E-post adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Helseinnovasjonssenteret · Øvre Enggate 8b · Kristiansund N, 15 6508 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp