Copy

Nieuwsbrief van Woudwijk Zorgadvies

Nieuws uit Dokkum

Beste zorgaanbieder, zorgverlener of andere betrokkene in de zorg,
 
Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief van maart. In deze nieuwsbrief willen wij u attenderen op onze trainingen en een aantal nieuwtjes delen. 

Tip. onze oude nieuwsbrieven kunt u terugvinden op onze website

1. Coachingsdagen op Ameland

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u attent gemaakt op een aantal coachingsdagen die wij gaan organiseren in april. Er zijn veel aanmeldingen geweest. Heb jij persoonlijke leerdoelen en wil je hiermee aan de slag? We hebben nog een aantal plekken beschikbaar voor de coachingsdag op 22 april.  Aanmelden voor 1 april 2021!

De coachingsdag vindt plaats op het prachtige Ameland, op de locatie van de Pleats. De dag wordt verzorgd door Jolanda Beverwijk (aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches) . Het beloven twee inspirerende dagen te worden. Het is een kleinschalige vorm van coaching (maximaal 4-6 deelnemers per dag). Heb je interesse? Via deze link vind je meer informatie en kan je je aanmelden.

2. Training risicotaxatie kind en veiligheid (SKJ-erkende training)
Op maandag 19 april en maandag 26 april van 13.00 - 16.00 staat de training risicotaxatie gepland. Het tijdstip is van 13.00 - 16.00 uur en is digitaal te volgen via Zoom.  Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Opgeven kan via deze link . Meer informatie over de inhoud van de training en het aantal SKJ-punten vindt u op onze website.
 
3. Aanbesteding Jeugd en het kwaliteitsmanagementsysteem
Dit jaar start de nieuwe aanbestedingsronde voor jeugd bij Sociaal Domein Fryslân.  Een belangrijk kenmerk waar de aanbieders aan moeten voldoen is een goed kwaliteitssysteem. Dit is bijvoorbeeld HKZ en ISO. Voor de aanbieders die momenteel een KIWA-keurmerk hebben, raden wij aan een eigen kwaliteitssysteem op te zetten. Wij kunnen hierbij ondersteunen en ook de interne audit verzorgen.  
4. Wachtlijst intervisie staat open!

Na de laatste nieuwsbrief is er een 6e intervisiegroep gestart. Momenteel hebben wij geen lege plekken vrij, maar bij voldoende aanmeldingen kunnen wij een 7e groep starten. Bent u nog op zoek naar een intervisiegroep of geschikte intervisor (LVC-erkend)? Wij denken graag met u mee. Ook voor individuen staat de wachtlijst open. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, zal er een nieuwe groep worden opgestart. Informatie over de intervisie is ook te vinden via onze website. Aanmelden kan via deze link. 

5. Kijktip: Fan binnenút

Wij delen graag een kijk tip met u. Omrop Fryslân maakt korte reportages vanuit veilig thuis. De uitzendingen kunt u terugkijken via deze link. 

6. Vaccinatie PGB-zorgmedewerkers

Naar verwachting worden zorgverleners die voor een PGB-cliënt werken vanaf eind maart met mogelijke uitloop tot april 2021 uitgenodigd voor een vaccinatie. Dit bericht zal komen via de budgethouder/ cliënt waarvoor u werkzaam bent. Het is waarschijnlijk dat eerst oudere zorgverleners als eerste zullen worden uitgenodigd. 

7. Contactgegevens

Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken via onderstaande contactgegevens. Op onze website vindt u alle andere diensten die wij aanbieden, neem daar gerust een kijkje!

Voor een kennismaking maken wij altijd tijd!

Rika de Jong, Sjarine Weidenaar en Tjitske Kranenburg
Tel:  06-29192860 of 06-47278759
info@woudwijkzorgadvies.nl
www.woudwijkzorgadvies.nlWebsite
LinkedIn
Facebook


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Woudwijk Zorgadvies · Bezoekadres: Koningsstraat 29 Dokkum · Postadres: Postbus 70, 9100 AB Dokkum · Dokkum, Fr 9100 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp