Copy

Nieuwsbrief februari 2021


Beste lezer,
Je hebt een tijdje geen nieuwsbrief van ons gehad. Maar stilte betekent zeker niet stilstaan, want nieuws hebben we zeker: Datsja is verhuisd! En het nieuwe adres is de Lange veemarktstraat 8. Na vijf mooie jaren aan de Marktstraat hebben we hier een nieuw onderkomen gevonden dat aansluit bij onze actuele behoeften en wensen. De afgelopen maanden hebben onze medewerkers samen met de jongeren het interieur een grote make-over gegeven en we nodigen je van harte uit om eens kijkje te komen nemen.

 

 


Wil je van te voren aangeven dat je komt? Dan kunnen we het bezoek helemaal volgens de coronaregels doen. Hierbij houden we richtlijnen van het RIVM in acht. Zo mogen er bijvoorbeeld maximaal 8 personen tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn en houden we een minimale afstand van anderhalve meter tussen personen aan.

Veranderingen inkoop jeugdhulp
In 2021 staan er veel veranderingen betreffende de ‘inkoop jeugdhulp’ op de planning. Concreet betekent dit dat aanbestedingen van de gemeente via een aantal grote zorgpartijen gaat lopen. Deze transitie is best spannend voor een kleinschalige partij zoals Datsja. Maar het biedt ons ook veel kansen, daarom kijken we er met enthousiasme naar uit!

Uitstroomcijfers
In het moeilijke jaar 2020 hebben 9 jongeren toch een plekje op school/ de arbeidsmarkt gevonden. Daar kunnen we alleen maar onze hoed voor afnemen! Congratz mannen en vrouwen! We wensen jullie allemaal heel veel succes en een mooie toekomst toe.

Website
Email
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Stichting Datsja, Alle rechten voorbehouden.


Wil je onze mails niet meer ontvangen?
Je kunt je voorkeuren updaten of je helemeaal uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp