Copy
View this email in your browser

Articole interesante de săptămâna trecută


Vezi cum arată noua magistrală de metrou din Drumul Taberei și cum era să iau amendă

Dacă n-ai apucat încă să “te dai” cu metroul pe noua magistrală din Drumul Taberei, am făcut eu niște poze. Am avut și o mică aventură, despre care poți citi în articol.
Tot ce a anunțat Apple săptămâna trecută în 5 minute. Vezi în acest clip sumarul lansărilor anunțate de Apple. În plus, la finalul clipului vezi și cum să-ți faci update la iOS 14.

FinCEN Files. O scurgere uriașă de informații, ajunsă în presa internațională, arată cum marile bănci din lume permit cu bună știință spălarea banilor murdari (proveniți din infracțiuni) prin transferul lor în conturi din întreaga lume. Un consorțiu de jurnaliști a analizat documentele timp de un an de zile, iar acum le dezvăluie.

San Francisco-ul României: Cum a ajuns Clujul cel mai scump oraş rezidenţial, cu un plus 30% pe metru pătrat faţă de Bucureşti, plus 40% faţă de Timişoara şi plus 80% faţă de Iaşi, deşi salariul mediu este mai mic cu 15% faţă de Bucureşti şi mai mare cu doar 4% faţă de Timişoara şi 12% faţă de Iaşi.

Chromecast with Google TV apare în noi imagini. Va transforma orice monitor într-un televizor smart. Asta dacă nu știai cum să-ți pui TV la birou! 😝

Astronomii au descoperit o planetă gigant care orbitează în jurul unei stele moarte. Astronomii au făcut o nouă descoperire importantă – prima planetă care orbitează o stea pitică albă, relatează CNN. Astfel de stele sunt cunoscute drept stele moarte.

Cum deosebim o răceală de gripă sau Covid-19. Diferențele între cele trei boli, că tot începe sezonul. Asta ca să nu începem să ne speriem de la un strănut!

Microsoft pune servere sub apă! O idee aparent ciudată, dar care se pare că funcționează.

TikTok atinge 100 de milioane de utilizatori în Europa, iar analiştii cred că numărul ar putea creşte masiv în următorii ani.

Moment istoric: de azi România este piață emergentă! Piața de capital din România este inclusă în indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Piețe Emergente.
Să ai o săptămână liniștită!
Facebook
LinkedIn
Blog
Ai primit acest mail de la un prieten?
Abonează-te și tu folosind butonul de mai jos:
ABONEAZĂ-TE LA ACEST NEWSLETTER
Copyright © 2020 AMSandu.ro, Toate drepturile rezervate.

Email Marketing Powered by Mailchimp