Copy
Hallo,

Zet je schrap, deze nieuwsbrief bevat een heleboel nieuwtjes van Breinbrouwerij! 

We tonen je ons huidige aanbod en diensten. Laat je inspireren en vooral: blijf spelen en sprankelen! Want in deze bizarre tijden kan iedereen wel wat constructief escapisme gebruiken…

Spreekt een van onze nieuwe brouwsels jou aan? Nood aan een spelinterventie op maat voor jouw bedrijf of organisatie? Of zin om samen met ons aan iets nieuws te brouwen? Geef ons gerust een seintje! 

Speelse groeten,
Boris & Nore 

Wat doet Breinbrouwerij?

  • We bieden twee escape games en een workshopruimte aan op onze vaste locatie PLONG
  • We ontwikkelen spelinterventies op maat 
  • We lanceren een eigen workshop- en begeleidingsaanbod 
  • We gaan op pad met onze mobiele escape games
Neem een kijkje op onze website

Onze vaste locatie: PLONG

In 2019 openden we op de oude Zwevegemse elektriciteitscentrale PLONG. Twee vaste escape rooms & workshopruimte in het oude werkhuis van de elektriekers. De industriële setting biedt het ideale decor voor een inspirerende teambuilding of uitstap. 

Game I: Het Werkhuis

We keren terug naar de jaren 20 op Transfo. De stoomcentrale draait op volle toeren. De vraag naar elektrische stroom groeit elke dag. Het is druk in het werkhuis van de elektriekers! Ze krijgen de opdracht om in 1 werkdag een prototype voor een nieuwe stoomketel op gang te krijgen…

Game II: Transforest

Het jaar 2046: pure chaos in de wereld, energie is hyper-zeldzaam geworden. Energiestropers zijn op pad om de laatste energiebronnen op te sporen. In de buurt van het Zwevegemse bos worden er vreemde energiepulsen gespot. Jullie gaan op pad en ontdekken het epicentrum van de energiebron op een overwoekerde verlaten energiecentrale…

Transforest wordt naast escape room ook interactieve workshopruimte. We gaan aan de slag met de opgewekte energie, creativiteit, nieuwsgierigheid en verwondering… en bieden op een speelse, creatieve manier ondersteuning rond diverse thema’s.

 
Ontdek PLONG

Brouwen op maat

We ontwerpen speelse interventies en krachtige spelervaringen. Dit doen we op eigen initiatief én op maat, in co-creatie, voor bedrijven en organisaties.

Spelervaringen initiëren én versterken zowel verander- als leerprocessen. Via het injecteren van spelelementen in jouw organisatie maken we een unieke vertaling van jullie doelstellingen en brengen we samen een verhaal tot leven. 

De vorm is telkens anders, en afgestemd op de unieke doelstellingen van de opdrachtgever. Afhankelijk van de vraag kunnen dit kleine speelse prikkels zijn of een volledig doorleefde game experience. 

Spel op maat: Fost Plus

In opdracht van Fost Plus brouwen we momenteel een nieuwe spelinterventie op maat. De deelnemers worden via dit korte, engaging spel gesensibiliseerd en geïnformeerd over het correct sorteren van afval. 

Op onze website kan je binnenkort het resultaat aanschouwen. 

Nieuw: gamecubes op maat 

Met onze gamecubes spelen we flexibel in op de noden van jouw bedrijf of organisatie.

Het is een framework waarmee we een spel op maat voor jou ontwerpen. Verschillende concepten, van een eenmalige korte spelinjectie tot een volledig spelconcept zijn mogelijk. We voorzien verschillende formules, van een eenmalige huur tot abonnement op speelse interacties. Ontdek ze binnenkort op onze website. 

 

Uit ons portfolio: Vigor Boucquet Veurne

In opdracht van Cultuur & Toerisme Veurne ontwikkelden we een uniek escape spel dat het leven van Vlaamse Meester Vigor Boucquet tot leven brengt. Het spel was deel van het Vlaamse meesters in situ project. 

De spelers traden binnen in het atelier van Vigor op zoek naar de geheime boodschap van de Vlaamse Meester... 

Uit ons portfolio: vakantiesalon TUI 

In januari werkten we opnieuw samen met We Make You Happy. We ontwierpen een leuk spel op maat voor TUI. Via het spel werden de bezoekers van het vakantiesalon engaged om het TUI aanbod te verkennen. 

Je bent helemaal vertrekkensklaar en dan besef je ... jouw paspoort ligt nog in de hotelkamer!

Bekijk ons portfolio

Eigen workshop- en begeleidingsaanbod

In 2020 lanceren we als Breinbrouwerij een eigen workshop- en begeleidingsaanbod.

In onze vaste locatie PLONG begeleiden we vanaf najaar 2020 teams bij co-creatief probleemoplossen. In samenwerking met studenten sociale agogiek van de Vives Hogeschool werken we momenteel een methodiek constructief escapisme uit. Vanuit de probleemoplossende principes die teams ervaren in een spannend escape spel gaan we aan de slag met de casus die het team meegebracht heeft.

Binnenkort lanceren we BRINK: een samenwerking tussen Breinbrouwerij en BlinkOut vzw. Via onze BRINK pop-up leeromgevingen gaan we met bedrijven en organisaties aan de slag gaan met menselijke energie op de werkvloer. Ons aanbod omvat drie leeromgevingen:  Watt, Ampère en Volt. Als eerste lanceren we WATT: elkaars energievermogen bespreekbaar, zichtbaar en begrijpbaar maken. 

Mobiele escape games

We gaan nog steeds op pad met onze drie mobiele escape games: The Mini, The Poison en The Escape Truck. Elk met hun eigenheid, verhaal en speldynamiek zijn ze flexibel inzetbaar en een verrassende en unieke aanvulling op elke gelegenheid. 
Onze escape truck 1.0. ging intussen met pensioen. Met hetzelfde verhaal als uitgangspunt ontwikkelden we een nieuw spel. 
Facebook
Website
Email
Copyright © 2020 Breinbrouwerij BV, All rights reserved.