Copy
View this email in your browser

Max Temmerman leest Coniferen

29/02/20 om 15u


Actrice Vanessa Broes gaat op zaterdag 29.02 in dialoog met dichter Max Temmerman. Ze brengen een eerste lezing van zijn prozadebuut 'Coniferen', dat deze maand werd uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts.


De toegang is gratis. Wil je zeker zijn van een plaatsje?
Schrijf je hier in:

Inschrijven
Nadien, om 16u30, worden de tentoonstellingen Parazart #1 en GGG #6 officieel geopend. Illustratrice Marion Beeck voorzag 10 gedichten van Max Temmerman van een reeks passende, stilistische collages in een sereen kleurenpalet. Bekijk ze op de oude vestingwallen van Damme, op het uitgestippeld wandelparcours. In drie luisterhoorns kan je plaatsnemen en wegdromen bij de stem van de dichter.
 
Tijdens de opening kan je Marion bovendien live aan het werk zien in IJsberg, waar ze haar muurschildering zal maken. Neem alvast een kijkje op haar gloednieuwe website: www.marionbeeck.be.

Open atelierdagen Peter Troucheau

Beeldend kunstenaar Peter Troucheau komt op drie verschillende dagen naar IJsberg. Hij zal er enerzijds aanwezig zijn om over zijn schilderijen in de tentoonstelling 'Parazart #1' te spreken, anderzijds zal hij de ruimte omdopen tot zijn atelier en er zelf aan het werk zijn. Kom gerust langs om hem aan het werk te zien en/of om even met hem van gedachten te wisselen. meer...


Open atelierdagen: zondag 8 maart, zondag 22 maart, zondag 26 april

Telkens van 14u tot 17u.
 

Facebook
Website
Email
Copyright © Stichting IJsberg vzw, All rights reserved.

contacteer ons

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.