Copy

Tradisjonen tro stiller kommer Scene Nord med et strålende orkester, deilig lyd og smakfull belysning når de igjen ønsker hjertelig velkommen til Lyd i Mørketid – denne gangen med den spennende Inger Nordvik i front!

Lørdag 27. november kl 19.00 på Halti kulturscene

Kjøp billetter her!

Ved inngangen til mørketiden byr Scene Nord hvert år på en magisk konsertopplevelse. Lyd i Mørketid har blitt et kjent og kjært arrangement for finnmarkspublikummet, og turnéen har gått for fulle hus siden 2005. I årets utgave presenteres den meget spennende nordnorske sangeren og låtskriveren Inger Nordvik, som befinner seg i et helt særegent musikalsk univers. I 2020 slapp hun debutalbumet «Time» – en samling låter som er like personlige som de er politiske, drevet fram av hennes sjelfulle stemme og ærlige utrykk. Albumet favner to sider av hennes musikalske personlighet – den klassiske bakgrunnen og forkjærligheten for melodiske folketoner fra nord, og den mer eksperimentelle og jazzete siden.

Medvirkende:

  • Inger Nordvik – vokal/piano

  • Ingrid Marie Willassen – fiolin

  • Håvard Daae Rognli – bratsj

  • Nikolay Girunyan – cello

  • Torstein Slåen – gitar

  • Anna Rostrup – klarinett

  • Bárður Reinert Poulsen – bass

  • Ola Øverby – trommer

  • Thorbjørn Sandnes – lysdesign

  • Håkon Pettersen – lydtekniker

Konsert med Vokal Nord

Kjøp billetter her!

Tirsdag 30. november kl 18.00

Velkommen til konsert med Vokal Nord! Denne konserten har fått sin tittel etter en bok om Visor och låtar i Norrbottens finnbygder 1677 - 1984. Her dukker vi ned i den mangfoldige, rikholdige kvenske musikktradisjonen. På konserten vil vi presentere både salmer, viser og dansemusikk. Kjente melodier som "Armon lapset", "Hyvän illan" og "Villiruusu" er med!

Medvirkende:
Vokal Nord
Nasra Ali Omar - slagverk
Peter Lawrence - synthesizer/ piano
Bjørn Andor Drage - dirigent og harmonium / synth

Sangere:
Olga-Lise Holmen - sopran
Gro-Anita Kval - sopran
Anne-Berit Buvik - alt
Øystein Fredriksen - tenor
Jørgen Magnus Haslum - bass
Trygve Skipenes Østrem - bass

Arrangementene er laget av bl.a Ola Graff, Henrik Ødegaard, Eirik Moland og Bjørn A. Drage.

Koret Vokal Nord fra Tromsø har i flere år markert seg som et av landets fremste vokalensembler. I front står kunstnerisk leder Bjørn Andor Drage fra Salten, som leder koret gjennom både klassiske storverk, tradisjonsmusikk fra nordområdene eller moderne, nyskrevne verk. Koret holder til i Tromsø, men har sangere fra hele landet – spesielt fra den nordlige landsdelen.
Inngang kr 200 /100 / gratis
Ordinær/ student/ under 18 år

Vokal Nord er støttet av Kulturrådet, Troms og Finnmark Fylkeskommune og Tromsø kommune.