Copy

Spesialvisning av ukrainsk barnefilm

Fredag 18. mars - Billetter kun kr 10,-

Alva og regnbuedragen
Kjøp billetter her!

«Kampen om Narvik» skulle egentlig ha premiere fredag 18. mars, men denne er nå utsatt på ubestemt tid av distributør. Nordreisa kino viser i stedet et gjensyn med barnefilmen «Alva og Regnbuedragen» som ble vist i 2021. Visningen er i samarbeid med filmens distributør Manymore og billettprisen blir kun kr 10,- (inkl. avgift)

Filmen er en 100% ukrainsk film produsert i Kyiv og er dubbet til norsk.

Vi oppfordrer samtidig til å krysse av for å donere kr 15,- til Røde kors når du kjøper eBillett!

To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra for hjelp.

Dette blir starten på en spennende og farefull reise mot fjellet der regnbuedragene bor, med opplevelser som står i kø underveis. Noen får et ublidt møte med gamle kjente og noen får nye venner. De er likevel aldri alene. En ond trollmann er stadig på jakt etter dem, og feen de er sammen med er helt uten magi. Hvordan kan de stoppe trollmannen og hjelperne hans?

Dette er en spennende og underholdende film for hele familien.

Konsert: Trio Raisista og Jonas Strandgård

Trio Raisista
Kjøp billetter her!

Lørdag 19. mars kl 19.00

Har du merka lukta av vår, at det i år er et spesielt drag i lufta?
Den kvenske våren er her!

Bli med på konsert lørdag 19. mars på Halti kulturscene! På denne jubelkonserten feires Kvenfolkets dag og den kvenske våren, samtidig som vi inviterer til innvielse av det nyinnkjøpte portable trøorgelet til Itu teatteriforeeninki.

Vakre, mollstemte sanger og salmer står gjerne sentralt når Trio Raisista inviterer til konsert. I tillegg forventer vi at det blir ekstra livlig i år, da trioen har invitert med sin gode venn, gitarfenomenet Jonas Strandgård fra Umeå.

Jonas og de tre musikerne har tidligere gjort konserter sammen både i Norge, Sverige, Finland og England/Wales.

Trio Raisista har et stort hjerte for kvensk tradisjonsmusikk, og for Nordkalottens rike kulturmangfold. Trioen består av Kristin Mellem, Øystein Fredriksen og Peter Vang.

Jonas bor i Västerbotten og jobber både i Sverige og internasjonalt som gitarist. Han spiller i mange sjangere, men er særlig kjent for sin fingerpicking-teknikk, som ofte brukes i folkemusikk-settinger. Til denne konserten kommer han direkte fra Music Expo i Dubai. Publikum kan vente seg varmt samspill med fire musikere som trives svært godt sammen på scenen.

Musikerne trakterer fele, sang, gitarer, torader, kantele og trøorgel. I tillegg til perler fra kvensk tradisjon, byr Trio Raisista også på egenproduserte slåtter og sanger til tekst av blant annet Reidun Mellem og Liv Saltnes. Musikken spenner fra stemningsfulle salmer til spreke slåtter og lidenskapelige kjærlighetssanger.

Musikerne lover et gledesfylt og nært møte med både vakkertrist og spenstig kvensk musikk.

Velkommen! Tervettulemaa!