Copy

Historien om hunden Kashtanka

Mandag 11. oktober kl 18.00 kommer Samovarteateret til Halti kulturscene med en ny familieforestilling for alle barn mellom 5 og 105 år!

samovarteateret

Forestillingen hadde premiere under «Kirkenesdagene» 5. august 2021. For Samovarteateret er det viktig å til enhver tid ha en barneforestilling på repertoaret. Det er også helt avgjørende at den er av et slikt format at forestillingen kan spilles overalt; på små steder og større scener, i distrikter og småbyer, så vel som i de større byene, og vi ser det som spesielt viktig å nå ut til publikum i Troms og Finnmark fylke.

Anton Tsjekhovs novelle om hunden «Kashtanka» er inspirasjonen for forestillingen.

Historien kort gjenfortalt:

«En kveld kommer hunden Kashtanka bort fra sine fattige eiere. Hun finner ikke hjem og blir til slutt tatt hånd om av en dyretemmer/klovn som arbeider på et sirkus. Den nye eieren steller godt med henne og hun utvikler et nært vennskap til de andre dyrene han eier. Hun får være med når dyrene trenes og lærer seg mye nytt. Samtidig drømmer hun hver natt om sine gamle eiere og savner dem. En dag får hun være med og opptre på sirkuset, og der – midt blant publikum, sitter hennes gamle eiere. De kjenner henne igjen, til stor glede, og den fattige gutten som Kashtanka har savnet så fælt roper på henne – og hun står plutselig ovenfor et vanskelig dilemma. Skal hun løpe av sted med gutten hun har savnet så fælt, eller skal hun bli hos den nye eieren og vennene som har stelt så godt med henne?»

Passer for barn fra 5 til 105 år. Varighet 45 minutter.

Kjøp eBillett nå!
Facebook iconInstagram iconYouTube icon

Copyright (C) 2021 Halti kulturscene. All rights reserved.


Our mailing address is:


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp