Copy
Logo

Årets første konsert

Lørdag 22. januar kl 18.00 er det klart for årets første konsert på Halti kulturscene.

Komponistene Franz Schubert og Sigurd Lie står i sentrum når pianisten Nils Anders Mortensen fra Scene Nords Ensemble Noor og vokalisten Marianne Beate Kielland inviterer til konsert!

?Den norske komponisten Sigurd Lie levde i overgangen mellom 1800- og 1900-tallet, og døde bare 33 år gammel – ellers er det nok naturlig å tenke seg at han kunne blitt en komponist som mange flere hadde hørt om. Franz Schubert er kjent som sangkomponisten fremfor noen, som brukte tekster av de beste samtidige tyske dikterne, og vi kan se på hans musikk som selve «soundtracket» til 1800-tallets Nord- og Mellom-Europa.

I denne konserten kan publikum se frem til en god blanding av deres musikalske verk, og til å fremføre det hele er duoen Kielland og Mortensen som i årenes løp har spilt mange konserter og gjort hele 12 album sammen – et av albumene ble attpåtil Grammy-nominert!

Kjøp billetter her!

Rabatt på billetter

Medlemmer av Facebook-gruppen “Kulturscenens venner” har tilgang til rabatterte billetter på noen av arrangementene på Halti kulturscene. Dette er en av de.

For å finne billettkoden, meld deg inn i gruppen her!