Copy

Nieuwsbrief 2 | april 2019

De eerste 100 dagen...

...in het PieterBrueghelHuis zijn achter de rug. We hebben een fijne ruimte en zijn erg blij met de faciliteiten. We gingen op bezoek bij Karin Cornelissen, coördinator PieterBrueghelHuis. Zijn zij net zo enthousiast? 
"We zijn blij met de komst van OpAndereGedachten. We werken fijn samen en als er vragen zijn, weten ze ons ook te vinden. Het voelt goed." aldus Karin. Bij het PieterBrueghelHuis is iedereen welkom. Er is aandacht voor geluk. Dat sluit naadloos aan bij de doelstelling van OAG. We gaan door en op naar de volgende - 100 - dagen.
Dinsdagochtend
Iedere dinsdagochtend kunt u de deelnemers van OAG vinden in het PieterBrueghelHuis. Wilt u een keer komen kijken of meedoen? Neem gerust contact op via info@opanderegedachten.nl of 06-16748595. Neem ook eens een kijkje op de website van het PieterBruegelHuis www.pieterbrueghelhuis.nl. 

Deelnemers verwend door Elvàlie

Schoonheidssalon Elvàlie is één van onze trouwe ‘vrienden’. Elly van der Linden, eigenaresse van de schoonheidssalon verwent onze deelnemers met een gezichtsbehandeling. Bij Elvàlie staan rust, privacy en kwaliteit in een hoog vaandel.

Als nieuw

De deelnemers hebben genoten van de behandelingen. Elly analyseert eerst de huid. Hieruit komt de meest geschikte behandeling naar voren. Vaak is dit bij onze deelnemers een hydraterende behandeling. Daarna doet ze een reiniging, peeling massage en een masker. Een blije deelnemer: “Het is echt heerlijk genieten in de stoel bij Elly. Ik voelde me als nieuw toen ze klaar was.” Elly werkt met topproducten en is lid van een branchevereniging. Hierdoor blijft de kwaliteit en actualiteit gewaarborgd.

Ook genieten?
Wilt u zelf genieten van een behandeling bij Elvàlie? U vindt de salon in Veghel aan de Rembrandtlaan of bezoek de website www.elvalie.nl.

Deelnemers Uden naar Veghel

Na de zomervakantie gaan de deelnemers van Uden over naar de locatie in Veghel. De locatie in Uden is niet langer beschikbaar. Daarnaast bevalt de nieuwe ruimte in het PieterBrueghelHuis zo goed dat we daar optimaal gebruik van willen maken.
De deelnemers uit Uden krijgen vanaf nu al de mogelijkheid om in Veghel deel te nemen.
 
We vieren dit jaar ons eerste lustrum! Hoe we dat doen, houden we nog even geheim. Maar noteer vast 13 oktober in uw agenda. We houden u op de hoogte via deze nieuwsbrief.
Copyright © 2022 OpAndereGedachten, All rights reserved.


Wilt u ons niet langer volgen? Dat is jammer maar uitschijven kan hier

Email Marketing Powered by Mailchimp