Copy

De impact van assetmanagement

De impact van assets op onze leefomgeving groeit en daardoor groeit ook de rol van assetmanagement. Nieuwe technologieën als big data, internet of things en digital twin, dagen ons uit om deze in te zetten voor onze assets en werkprocessen. Dat vraagt veel, heel veel. Van u en van ons.

Dankzij onze recente integratie met Pragma, een grote internationale speler in de assetmanagementbranche, blijven wij in staat om voorop te lopen in assetmanagement. En daar kunt u van meeprofiteren. Want dankzij de ontwikkelkracht van Pragma, kunnen wij u blijven ondersteunen bij het betrouwbaar, beschikbaar en economisch rendabel houden van de assets van uw organisatie.

Verder in deze nieuwsbrief:
- Cursuskalender 2020
- Nieuwe release Power Suite
- Terugblik op Infor gebruikersdag

Blijft u met ons voorop lopen?

Met vriendelijke groet,

Luc de Laat
Directeur

Cursuskalender 2020

Wilt u in 2020 stappen maken in assetmanagement? De complete cursuskalender voor volgend jaar vindt u op onze website. Op korte termijn kunt u deelnemen aan de cursussen Introductie reliability engineering en Verkenning assetmanagement en ISO 55000. Voor beide cursussen zijn nog plaatsen vrij. 

Introductie reliability engineering

Wilt u weten wat reliabilty engineering is? Wilt u de intervalverdeling in uw risicomatrix kunnen onderbouwen? Of wilt u meer weten over RAMS, restlevensduur, Weibull of lifecycledata-analyse? Volg dan deze tweedaagse cursus. Lees meer

Verkenning assetmanagement en ISO 55000

Meer weten over wat assetmanagement is en welke voordelen het u kan opleveren? Deze tweedaagse cursus geeft antwoord op al uw vragen. Na de cursus kunt u gefundeerd keuzes maken voor uw organisatie. Lees meer

Bekijk alle cursussen

Nieuwe release Power Suite

Aan de hand van feedback en wensen van gebruikers werken wij continu aan de verbetering van onze risicomanagement software Asset Management Power Suite. Op dit moment rollen wij de major release van Power Suite versie 3.3. uit, met daarin onder andere het algoritme van 'Onderhoudsconcept 3.0'. Met deze methode kunt u snel en doeltreffend uw onderhoudsconcepten optimaliseren. 
Lees meer over de release

Terugblik op Infor gebruikersdag

Op donderdag 26 september organiseerden CMS Asset Management en Infor een gebruikersdag voor de waterwereld. Bijna alle waterschappen en drinkwaterbedrijven die Infor gebruiken waren aanwezig om te leren van elkaar en zich te laten informeren over de mogelijkheden en ontwikkelingen van Infor. 
Lees meer
LinkedIn
Website
U kan uw persoonsgegevens aanpassen of uitschrijven uit deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp