Copy
Nieuwsbrief DWS Safe & Secure B.V. - December 2019.  
Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen ga dan naar de: webversie.

RWA    Natuurlijke ventilatie   E-vergrendelingen en Vluchtwegen  Toegangsbeheer 
Nieuwsbrief 2019 nieuwe stijl
Vanaf heden ontvangt u de nieuwsbrief in nieuwe stijl. Eind vorig jaar crashte onze nieuwsbrief module, waardoor we tot op heden geen nieuwsbrieven meer hebben kunnen versturen. Door de crash hebben we ook onze contactpersonen opnieuw moeten installeren. Het kan zijn dat door de crash de laatste update niet is meegenomen waardoor niet iedereen deze nieuwsbrief ontvangt. Onze excuses hiervoor. U kunt zich via onze website link nieuwsbrieven opnieuw inschrijven.
DWS safe & secure BV nieuwe website & huisstijl
Vanaf 2 december 2019 laten wij u graag een bezoek brengen op onze geheel vernieuwde website. Met deze verfrissende opknapbeurt proberen we duidelijker te zijn in wat we doen en wat we kunnen bieden. Daarnaast zijn al onze documenten voor iedereen direct te downloaden. Dit geld zowel voor produkt sheets, als autocad tekeningen en handleidingen. De autocad tekeningen als handleidingen worden zo snel mogelijk aangevuld en wij verwachten dit in het eerste kwartaal 2020 te hebben afgerond. Mocht u opmerkingen hebben over de site en de invulling hiervan, dan vernemen wij dit graag. Na deze lancering zullen wij ook een E-commerce functie gaan integreren, zodat u in de toekomst direct bijbehorende artikelnummers, prijzen, en voorraad kan raadplegen. Tevens is de doelstelling om u straks rechtstreeks te kunnen laten bestellen indien u dit wenst.
Toegangsbeheer middels de cloud
Sinds kort heeft DWS de gebruiksvriendelijke Cloud controller in zijn programma. Deze uitgebreide, maar zeer gebruiksvriendelijke toegangscontrole is een plug and play oplossing. De controller genaamd MCC1200 is voorzien van een 4G simkaart. Een willekeurige combinatie van paslezer, codetableau, fingerprint of bluetoothreader geeft de keuze mogelijkheid in bediening. Bij het aansluiten van de 230V, simpel gezegd "of je stopt de stekker erin" zoekt de controller direct contact met de server. De beheerder kan op iedere willekeurige computer, tablet of telefoon naar de betreffende website, en logt met zijn of haar wachtwoord in. Vervolgens kan hij gebruikers aanmaken met een code of een pas, waarbij ook uitgebreide mogelijkheden kunnen worden ingegeven op basis van gebruikersgroepen, tijden, vakantie dagen, periodiek gebruikt etc. Geen problematiek meer op basis van software installatie, installatie aanleg van netwerkbekabeling, of moeilijke integratie op basis van firewalls en/of IP instellingen. Klik hier voor meer informatie>
MCC1200 code/paslezer SET
DWS levert deze highsecurity set bestaande uit de MCC1200 controller + HS-CP600EMI code/paslezer voor een marktprijs van € 949,00 excl. BTW per set. 
Daarnaast betaald de eindgebruiker een maandelijks kleine vergoeding voor het gebruik van de clouddiensten. Bel voor meer informatie. 
FAXlijn niet meer actief
Afgelopen jaar zijn wij overgestapt naar digitale telefonie middels VOIP bellen. Met deze overstap hebben we besloten om ons FAXnummer 0162-516230 af te sluiten. Het afgelopen jaar heeft niemand meer hier gebruik van gemaakt en heeft deze klassieke oplossing plaats gemaakt voor e-mail verkeer. Faxen is dus niet meer mogelijk.
 
Copyright © 2019 DWS safe & secure BV, Alle rechten voorbehouden.


De manier waarop u deze e-mails ontvangt aanpassen?
U kunt uw voorkeuren uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp