Copy

Nieuwsbrief - 20 november 2020

Terug van start

Na een deugddoende vakantie zijn we er weer ingevlogen! In de instapklas mochten we Stan, Dex, Josse, Rube, Amber, Mattia, Felix, Fré, Mona, Pien, Lowie en Verali verwelkomen. We wensen hen, samen met hun ouders, een fijne tijd op Reuzepas toe.

Contact

De afgelopen maand organiseerden we oudercontacten in de lagere school. We vinden communicatie tussen ouders en school erg belangrijk. Wij danken alle ouders voor hun luisterbereidheid en de interesse voor het leren en werken van hun kind!

Bedankt

Tijdens de textielinzamelactie van afgelopen zaterdag verzamelden we 3300 kg textiel. Een dankjewel aan iedereen die meedeed! We herhalen deze actie op zaterdag 24 april. Tegen dan zoeken we een betere plaats voor de vrachtwagen. Sommigen parkeerden hun auto op straat om de zakken uit te laden. Dat leverde af en toe een gevaarlijke situatie op.

Quarantaine of ziek?

Kinderen die in quarantaine moeten, dienen de volledige periode thuis te blijven, ook als ze zelf niet ziek zijn. Je kind te vroeg terug naar school sturen, getuigt van weinig respect: op Reuzepas doen we ons uiterste best om de maatregelen te volgen, met als resultaat dat we zo goed als geen besmettingen hadden de afgelopen maanden. Enkel als alle ouders meewerken, dan hebben onze inspanningen effect.
 
Ook kinderen die wel ziek zijn, mogen niet naar school en blijven thuis tot ze volledig genezen zijn. We begrijpen dat dit niet altijd gemakkelijk is voor werkende ouders. Zieke kinderen steken echter anderen aan. Kinderen met koorts naar school sturen, kan al helemaal niet. We rekenen er op dat ouders hun verantwoordelijkheid nemen.
 
Onze beslissingsboom "Mag mijn kind naar school?" vind je achter deze link.

Onkostennota

Vandaag ontvang je de eerste rekening van dit schooljaar. Afhankelijk van wat je aanduidde, kan dat op papier via de boekentas van je kind of via e-mail. Mocht je fouten opmerken of niets ontvangen hebben, meld je dat best onmiddellijk.
 
Er zijn wat wijzigingen: er is geen gezinsfactuur meer, vanaf nu is er voor elk van je kinderen een aparte rekening. Je kan voortaan ook betalen via een QR-code.
 
Voor een aantal ouders verloopt de betaling automatisch. Het bedrag gaat dan op 4 december van de rekening. Ouders die in het vervolg ook via zo’n domiciliëring wensen te betalen, kunnen het SEPA-formulier downloaden op onze website of opvragen op het secretariaat.

Klusjesman/buschauffeur (m/v) gezocht

Voor onze 3 basisscholen zijn we dringend op zoek naar een klusjesman (m/v) die beschikt over een geldig rijbewijs D1+E. Naast een brede waaier van klustaken op basisscholen Delta, Reuzepas &  Zwaneven, sta je als chauffeur in voor het leerlingenvervoer op onze school . Klik hier voor de vacature.

Korte week

Woensdag is er een pedagogische studiedag. Kinderen zijn vrij, leerkrachten niet. We verdiepen ons in het nieuwe leerplan wiskunde. Vrijdag is een gewone vrije dag.
 
Een aangenaam weekend gewenst.
Namens het Reuzepasteam
meester Bert

Agenda

Ma 23 nov - ouderraad - 20 u. - digitaal
Wo 25 nov - pedagogische studiedag
Vr 27 nov - vrije dag

Facebook
Email
Website
U krijgt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op de nieuwsbrief van

Basisschool Reuzepas
Heerestraat 140
2360 Oud-Turnhout
014/41 00 24
 

Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst.


Email Marketing Powered by Mailchimp