Copy

BASISSCHOOL REUZEPAS

Update - 29 mei 2020

SCHOT-scholen openen vanaf 8 juni


We krijgen de vraag of we, gezien de versoepelingen, volgende week de deuren al openen voor alle kleuters en leerlingen. Helaas ... dat lukt ons niet.

Wat de media er niet bij vertellen, is dat scholen gisteren een aangepast draaiboek kregen met maatregelen en richtlijnen. Een draaiboek dat 64 bladzijden telt. Om alles veilig en correct te laten verlopen, hebben we tijd nodig om al deze richtlijnen te overleggen, de nodige aanpassingen te doen en dit alles te communiceren naar leerkrachten, medewerkers, ouders en kinderen.

Reuzepas doet zijn uiterste best om te kiezen voor het maximumscenario: zo veel mogelijk kinderen op zo veel mogelijk dagen naar school. Maar dat vraagt de nodige voorbereiding. Daar maken we de volgende dagen werk van!

Dank voor uw begrip!

Opvang doorgeven kan tot 12 u. vandaag


Voor volgende week is er noodopvang. U kunt daarvoor inschrijven tot vandaag 12 u.

Ook kinderen die al lessen hebben (1e, 2e en 6e leerjaar) dienen zich via het formulier aan te melden voor de voor- en naschoolse opvang of voor de momenten dat er geen lessen zijn. Zo kunnen we tijdig alles organiseren, rekening houdend met de 15 bubbels die nu al op school aanwezig zijn.
Opvang week van 2 juni

In de krant


Gisteren kregen we een reporter van GVA aan de lijn en kwam er een fotograaf op bezoek. Zij contacteerden verschillende scholen om te bekijken hoe ze omgaan met de versoepelingen enerzijds en de blijvende, strenge maatregelen anderzijds. U leest het artikel hier (klik op de link).

Inschrijvingen schooljaar 2020-2012


De afgelopen maanden werden al heel wat instappertjes en nieuwe leerlingen ingeschreven voor het volgende schooljaar. Vandaag start de periode van de vrije inschrijvingen. Ouders die hun kind naar Reuzepas willen sturen, kunnen kijken of er nog plaats is en hun kind aanmelden. Alle info vindt u op onze website.

Let op: dit geldt niet voor kinderen die al op onze school zitten of voor wie al ingeschreven is in de voorbije periode.

Een fijn verlengd weekend!
Namens het Reuzepasteam
meester Bert
Facebook
Website
Email
U krijgt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op de nieuwsbrief van

Basisschool Reuzepas
Heerestraat 140
2360 Oud-Turnhout
014/41 00 24

 

Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt 
uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst.


Email Marketing Powered by Mailchimp