Copy
SKILLNET– Sharing Knowledge in Learned and Literary Networks

Beste vrijwilliger,

Zoals in de nieuwsbrief van mei is aangekondigd organiseren we een online datasprint, omdat we door het COVID-19-virus dit voorjaar niet fysiek bij elkaar kunnen komen. In een datasprint verzamel je met een groep in één samenkomst zoveel mogelijk data. We zullen elkaar op vrijdagmiddag 3 juli online ontmoeten via het gebruikersvriendelijke videoconferentie-programma Zoom. We zullen beginnen met een korte update van het project. Daarna zal iedereen vanaf zijn eigen computer in CEMROL werken. Om voor interactie te zorgen en de sfeer te verhogen zullen we een kennisquiz over de vroegmoderne tijd houden. De winnaar van de quiz wint uiteraard een leuke prijs!

TALENKENNIS?
Je kunt zelf kiezen voor de taal van de brieven waarmee je in CEMROL wilt werken. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in Franse brieven uit de Verlichting? Of misschien ken je Latijn en wil je je tanden zetten in het ontsluiten van gegevens van Latijnse brieven uit de 17e eeuw? Of heb je een cursus Spaans of Italiaans gevolgd en wil je meer weten over 16e-eeuwse brieven in die talen? Alle hulp is welkom!

PROGRAMMA

15:00-15:15
Welkom – door Dirk van Miert (projectleider SKILLNET-project)

15:15-15:30
Resultaten en visualisaties tot nu toe – door Ingeborg van Vugt (postdoc-onderzoeker SKILLNET-project)

15:30-16:15
Zelf aan de slag

16:15-16:30
Vroegmoderne quiz in Kahoot! – door Teunie Rouwendal (stagiaire SKILLNET-project)

REGISTRATIE
Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen met de datasprint. Gelieve wel even per e-mail op te geven: skillnet@uu.nl. Meer informatie over de datasprint zal via e-mail gecommuniceerd worden.

The research leading to these results is part of a project that has received funding from the European Research Council (ERC) under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme (grant agreement No 724972).

 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 SKILLNET, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
View our privacy policy.

Email Marketing Powered by Mailchimp