Copy
SKILLNET– Sharing Knowledge in Learned and Literary Networks
Beste vrijwilliger,

Op vrijdagmiddag 22 november van 15.15 tot 18.00 uur vindt alweer de tweede publieksmiddag van CEMROL plaats!

De middag begint met een korte presentatie van de stand van zaken van het CEMROL-project. Om vrijwilligers die nog niet zo ervaren zijn met CEMROL te helpen gaan we daarna met zijn allen met CEMROL werken. We willen je vragen om je eigen laptop mee te nemen. Als je die niet hebt, kunnen we een leenlaptop voor je regelen. Daarna zullen we een vroegmoderne stadswandeling door Utrecht maken. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Programma:
  • Presentatie: stand van zaken van het CEMROL-project
  • Gezamenlijk met CEMROL werken
  • Vroegmoderne stadswandeling
  • Borrel

De bijeenkomst begint op Janskerkhof 2-3, zaal 117, van de Universiteit Utrecht. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, willen we je vragen je uiterlijk 15 november op te geven via skillnet@uu.nl. Geef daarbij ook aan of je een leenlaptop nodig hebt. Voel je vrij om andere geïnteresseerden mee te nemen (wel graag opgeven). We hopen je op 22 november te zien!

Het SKILLNET-team
The research leading to these results is part of a project that has received funding from the European Research Council (ERC) under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme (grant agreement No 724972).

 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 SKILLNET, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
View our privacy policy.

Email Marketing Powered by Mailchimp