Copy
View this email in your browser

Nieuwe kapitaalronde ECoOB


Met de zonnepanelen op Oostrem, De Wingerd en Genadedal produceren we al groene stroom die we verkopen aan onze klanten. Heel binnenkort komen de installaties op het dak van Museum M, Sportschuur, Tweebronnen en Celestijntje daar nog bij. Samen nemen we energie in eigen handen, maken we onze samenleving sterker en versnellen we de energietransitie.
 
 
Meer over ons en onze projecten

We kiezen er bewust voor om het draagvlak voor lokaal geproduceerde, door burgers gefinancierde, hernieuwbare energie zo groot mogelijk te maken. Daarom beperken we de inschrijving voor nieuwe aandeelhouders tot 1 aandeel. Deze keuze leidt uiteraard tot een langzamere werving van kapitaal. Om de financiering van de zonnedaken in opbouw volledig af te ronden laten we die beperking even los en geven we 240 nieuwe aandelen uit voor een totaalbedrag van €60.000 waarop je kan intekenen vanaf woensdag 23 september.

 
Teken in op extra aandelen

Inschrijven kan tot een maximum van 20 aandelen per aandeelhouder. Als je er bijvoorbeeld al 1 hebt kan je er nu maximaal 19 bijkopen. Van zodra het kapitaal volledig opgehaald is kondigen we het afsluiten van de kapitaalronde aan op onze website. Vanaf dan beperken we de inschrijving opnieuw tot een maximum van 1 aandeel per aandeelhouder. Lees er gerust de veelgestelde vragen over ECoOB-aandelen nog eens op na.

ECoOB dankt je voor het vertrouwen!

 
 
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Instagram


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ECoOB · Roeselveld 1 · Herent 3020 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp