Copy

Prachtige digitale tekeningen van Jonas Louisse

Kijk toch eens! Een nieuwe banner boven onze nieuwsbrief! En wat een mooie, getekende, 3D plattegrond van het festivalterrein. Wat vind jij er van? Hij is digitaal en met de hand getekend door Jonas Louisse (www.louisse.nl) en we zijn hem heel dankbaar dat hij er zoiets moois van heeft weten te maken. Let vooral op de details in de tekening. Met blaadjes als mondkapjes, ecologie, moestuinen, bloemschikken, de historische buitenplaats den Alerdinck en meer. Wij zijn er heel blij mee! Wat wordt jouw plekje op het terrein? Geef je op als exposant tijdens Gardenista 2021 via https://gardenista.nl/exposeren/.

Exposant Uitgelicht: Rozenkwekerij De Wilde

Eén van onze milieubewuste exposanten is Rozenkwekerij De Wilde uit Zutphen. De kweker is sponsor van de rozen van Harry Pierik uit Zwolle voor de prachtige en permanente showtuinen op de historische buitenplaats Den Alerdinck.
Rozenkwekerij De Wilde is marktleider op het gebied van buitenrozen in de Benelux. Met respect voor omgeving en milieu worden de rozen gekweekt met zonne-energie. Door toepassing van biologische bestrijding en organische bemesting wil De Wilde een verantwoorde en gezonde plant voor je kweken. Verder worden de rozen getest, opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productiemethodes. Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit en soortechtheid. De rozen worden op een aantal groen- en tuincentra in de Benelux verkocht. Daarnaast verzenden ze al meer dan 50 jaar rozen en bijbehorende producten. Niet alleen in de Benelux maar ook ver buiten deze landsgrenzen! Kom de stand bezoeken tijdens Gardenista van 22 t/m 26 september 2021 en neem nu vast een kijkje op hun site!
Wil jij ook als exposant uitgelicht worden in de nieuwsbrief? Meld je aan als exposant!

Gardenistakmtp
Twitter
Gardenista2021
Instagram
LinkedIn
YouTube

Inschrijven voor de Bloemschikcompetitie!

Wat maakt het zo leuk om deel te nemen aan de bloemschikcompetitie van Gardenista? We vragen het aan Joyce Brueren, deelneemster en winnaar van de vorige editie:

‘Het leuke van meedoen aan een competitie is dat je optimaal je creativiteit kunt laten gaan. Vaak maak je dingen die heel anders zijn dan in je dagelijkse werk. Je kunt veel langer nadenken over het thema, je kunt dingen uitproberen en uiteindelijk iets heel tofs en creatiefs neerzetten. Daarbij is het ook nog eens erg leuk om te zien wat je mede kandidaten gemaakt hebben en hoe zij het thema hebben bekeken, en ook daar leer je weer van en raak je weer geïnspireerd door", aldus Joyce, winnaar bij de profs tijdens Gardenista 2019.

Schrijf je dus vast in voor deelname via: https://gardenista.nl/bloemschikken/

Laat je (producten) zien tijdens Gardenista!

 

Op de wonderschone historische buitenplaats ‘Den Alerdinck’ is tijdens Gardenista van 22 t/m 26 september plaats voor wel 200 exposanten die hun groenproducten en aanverwante artikelen aan een breed publiek kunnen laten zien én verkopen. Zo verwelkomen wij exposant ‘De Cruydthoeck’ die een breed scala van bekende maar ook vergeten (en onbekende) planten en zaden meebrengt. Onze Belgische buur Rik Storme van Planterij Groenstraat 13 is gespecialiseerd in ‘bijenplanten’ die als voedselbron dienen voor bestuivers als de honingbij, de wilde bijen, de hommels en de zweefvliegen.
Maarten Kien, van Kien met hout uit Gorssel is de zeer bevlogen en creatieve houtkunstenaar die zijn unieke tafels, banken en andere meubels tentoonstelt tijdens Gardenista. Van duurzaam hout afkomstig uit eigen bos van bomen rijp voor de kap.
Laat jij je ook zien tijdens de 2e editie van Gardenista? Verzeker je van een mooie plek op het landgoed. Inschrijving en info bij Frits Hoogers via hoogers@gardenista.nl of schrijf je in via het inschrijfformulier.

Koop je Tickets
Gardenistakmtp
Twitter
Gardenista2021
Instagram
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2021 Gardenista, Alle rechten voorbehouden.
Ik geef toestemming voor het zoveel als nodig verwerken van mijn persoonsgegevens door het landelijke evenement GARDENISTA ten behoeve van de door hen ontplooide activiteiten, zie ook ons ​​privacy statement.
Adres
Gardenista
Louis Pasteurlaan 6
Zoetermeer, ZH 2719 EE
Nederland
Wijzig voorkeuren of  schrijf je uit voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gardenista · Louis Pasteurlaan 6 · Zoetermeer, ZH 2719 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp