Copy

Inschrijving festivalvrijwilligers weer mogelijk!

Na een wervelende start van de inschrijvingen voor de Festivalvrijwilligers stokte het systeem. Gardenista heeft het probleem achterhaald en inmiddels is de inschrijving weer geopend.

Dit schrijft Joke uit Raalte deze week op haar inschrijfformulier:
 ‘Als receptioniste heb ik ervaren hoe leuk het is om mensen te woord te staan, te helpen, iets extra's te doen zodat ze zich goed geholpen voelen en een leuke dag hebben. Ik ben zeer servicegericht en hulpvaardig. Zeker omdat we door corona op de 'spaarvlam' hebben moeten leven, zullen mensen graag een fijne dag willen hebben en ik zou daar graag aan willen bijdragen bijvoorbeeld als gastvrouw.‘
 
Doen! schrijf je vandaag nog in via deze link: inschrijfformulier festivalvrijwilliger
Let op: eerst aanmelden als nieuwe bezoeker onder aan de inschrijfpagina daarna ga je naar het formulier.

WIN acties op Sociale Media!

Onze volgers van sociale media maken regelmatig kans op leuke prijzen, die beschikbaar worden gesteld door onze exposanten.

Begin januari mochten we een mooie wandafbeelding van Recycled Happiness weggeven aan één van onze volgers op Instagram en Facebook. En vorige week hebben drie winnaars een paar handschoenen én een prachtig snoeimes gewonnen die door één van onze exposanten De Tuinfee aan ons beschikbaar gesteld werden!  Volg ons dus op de sociale media ... en doe mee! 

Wil jij ook een prijs beschikbaar stellen voor een WIN actie en meteen wat aandacht voor jouw 'groene' bedrijf op de sociale media? Gaaf! Laat het ons weten.

Gardenistakmtp
Twitter
Gardenista2021
Instagram
LinkedIn
YouTube

Kerstactie 2021: Duurzame kerstsfeer

Jeannette Boon en Jacqueline de Wit zijn dankzij hun prachtige en duurzame inzendingen de winnaars van de gratis entreebewijzen voor Gardenista 2021. Gefeliciteerd dames! Binnenkort is er weer zo'n leuke WIN actie!

Het Groene Virus van Gardenista!

 

Het Groene Virus heeft team Gardenista te pakken en laat niet meer los. Terwijl in het land strenge regels gelden omwille van de volksgezondheid, is het team druk om Gardenista 2021 voor te bereiden en hoopt juist dat het Groene Virus zal overslaan op anderen. Hieronder vrolijke gezichten tijdens ons zoom overleg van maandagavond. Een uurtje bijpraten en bespreken, plannen van aanpak en afgeronde zaken afvinken. Zo werken we aan Gardenista 2021. Wil jij weten wie er in dat team zitten? Kijk dan eens op de website

Koop je Tickets
Gardenistakmtp
Twitter
Gardenista2021
Instagram
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2021 Gardenista, Alle rechten voorbehouden.
Ik geef toestemming voor het zoveel als nodig verwerken van mijn persoonsgegevens door het landelijke evenement GARDENISTA ten behoeve van de door hen ontplooide activiteiten, zie ook ons ​​privacy statement.
Adres
Gardenista
Louis Pasteurlaan 6
Zoetermeer, ZH 2719 EE
Nederland
Wijzig voorkeuren of  schrijf je uit voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gardenista · Louis Pasteurlaan 6 · Zoetermeer, ZH 2719 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp