Copy
View this email in your browser
e-Bilten 2 - Feb 2021.
Mi brinemo o budućnosti naše prošlosti
Preporuke za podučavanje i učenje o Holokaustu Međunarodne alijanse za sećanje na Holokaust mogu se preuzeti na našem sajtu.

Preporuke za podučavanje i učenje o Holokaustu

Preporuke su nastale kao rezultat saradnje i zajedničkog rada stručnjaka Međunarodne alijanse za sećanje na Holokaust (IHRA), a Terraforming je inicirao i realizovao prevod Preporuka na srpski jezik. Više informacija kao i uvid u publikaciju možete naći na sajtu Terraforming.org.
 
Preuzmi publikaciju
Izložba je proizvedena u ready2print formatu, i spremna je za preuzimanje štampu i izlaganje.

Tračci svetla - Biti žena u Holokaustu

Izložbu Tračci svetla - Biti žena u Holokaustu, kao i odgovarajući Pedagoški vodič, razvilo je Odeljenje za putujuće izložbe Jad Vašem muzeja, kako bi na jedinstven način predstavili iskustva jevrejskih žena za vreme Holokausta. Više informacija kao i uvid u izložbu možete naći na sajtu Terraforming.org.

 
Preuzmi izložbu
Konferencija je snimljena i dostupna na našem sajtu i Jutjub kanalu.

Glas žene u ledenoj tišini

Konferencija Glas žene u ledenoj tišini održana je 26.01.2021. u saradnji sa Kulturnim centrom Novog Sada i Istorijskim arhivom Grada Novog Sada. Učesnici iz Izraela, Mađarske, Nemačke, Poljske, SAD i Srbije govorili su o rodnoj perspektivi kulture sećanja, čime su dali doprinos komemoraciji Dana sećanja na žrtve Novosadske racije i Međunarodnog dana sećanja na Holokaust. Video kompletne konferencije možete naći na sajtu Terraforming.org.

Ostale vesti

Twitter
Facebook
YouTube
Instagram
Website
Copyright © 2021 Terraforming NGO, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp