Copy
BEDANKT!
Duizendmaal dank aan alle klanten!
Dankzij jullie kunnen wij en onze ophaalpunten -ook in deze tijden- blijven doorgaan. Op onze website meer info over welke ophaalpunten momenteel hun deuren kunnen openen. Ook is het van woensdag tot vrijdag mogelijk je bestelling op te halen in het ExtraBrood atelier.
MOEDERDAG 
Nieuw in ons online assortiment: de cadeaubon. Net op tijd voor moederdag! Geef een 1- 3- of 6-maand abonnement of een deelname aan één van onze workshops* cadeau. Onbeperkt geldig!
 
Bestel nu
*WORKSHOPS
Elke laatste dinsdag van de maand staat er een ExtraBrood Workshop in de agenda. Net zoals de workshop van april, is ook deze van mei afgelast. Zodra de omstandigheden het toelaten gaan we weer helemaal voor tips & tricks in het atelier! 
BROOD BEWAREN
// Het brood moet kunnen ademen zonder dat het uitdroogt: bewaar in je broodzak of een linnenzak.

// Bewaar je brood op kamertemperatuur en snij enkel af wat je nodig hebt.

// Voorraad aanleggen? Bewaar je brood (of een deel of sneetjes**) in een lucht- en waterdichte zak in de diepvries. Na ontdooien op kamertemperatuur nog even in de oven op 120°C voor een warm brood met knapperige korst.


** hoe groter het stuk, hoe beter het resultaat
MEI PLASTICVRIJ
Deze maand een extra duwtje voor Zero Waste! Breng je liever je eigen verpakking mee naar je ophaalpunt? Laat dit weten bij je bestelling en wij leveren het brood onverpakt, ook na mei. We testten dit al bij ons verpakkingsvrije ophaalpunt Zonder Meer in Kortrijk, en wij zijn enthousiast!

meer info: 
info.meiplasticvrij.be
mij pak je niet in
zerowastebelgium
INSTAGRAM
Volg het ExtraBrood beeldverhaal op instagram.
Warme groet 
Tijs Van Canneyt 

ExtraBrood.be
+32 (0) 473 67 21 09 

 

Facebook
Website
Copyright © 2020 ExtraBrood, All rights reserved.


uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp