Copy
Beste Broodliefhebber

ExtraBrood levert niet enkel desembrood bij een 20-tal ophaalpunten. Maandelijks zijn er verschillende samenwerkingen en evenementen, workshops en lezingen. Alles wordt gebundeld via deze nieuwsbrief. Tot dan!

vrijdag 1 februari vanaf 19 uur @ Clarellé

DENTERGEM
Broodronde: Proefmoment

ExtraBrood slaat de handen in elkaar met de lokale handelaars van Dentergem om een broodronde op te zetten. Iedere vrijdag kan je je brood gaan ophalen bij Clarellé (Oeselgem), Devenynshoeve (Markegem), Mimolette (Wakken) en Spar Compact Dentergem, 1 ophaalpunt per deelgemeente van Dentergem.
 
Kom langs op de lancering: 1 februari om 19 uur bij Clarellé Wakkensesteenweg 69 - 8720 Oeselgem
 
iets meer info

zondag 17 februari vanaf 11 uur @ Den Aert

WIELSBEKE
Unizo Brunch

ExtraBrood voorziet brood op het jaarlijkse evenement van Unizo Groot Wielsbeke. Een brunch voor ondernemende mensen die kunnen genieten van kaas, wijn en ExtraBrood tijdens de receptie.
Er wordt gevraagd op voorhand in te schrijven (zie extra info).
 
Exta info

zondag 24 februari vanaf 9 uur @ BibLab 

WAREGEM
Poëzie Brunch

Gezellig je zondag op gang schieten in de oude bib van Waregem, het kan! Het project Biblab loopt nu op zijn einde en dit willen we afsluiten met het organiseren van een laatste evenement waar iedereen welkom is. Een heerlijke brunch omarmd door poëzie, klinkt als een ideale zondag.
Meer info over (deelname aan) het poëzie gebeuren.
 
FB info

woensdag 27 februari om 19.15 uur @ Kloosterhof 

WAKKEN
Workshop Desembrood

Fan van desembrood en zin om zelf aan de slag te gaan? Ik loods je doorheen het volledig proces tijdens een workshop van een 2-tal uur. Achteraf gaat elke deelnemer met een desem-starter en 1 ExtraBrood naar huis.

prijs: 25 euro
Stuur een mailtje naar shop@extrabrood.be om in te schrijven.

woensdag 27 februari - 20 maart om 17 uur @ The Manufactory 

GENT
Testabonnement 1 maand

The Manufactory serveert nu al heerlijk ExtraBrood, in een al even heerlijk decor. Voor de periode van 27 februari tot 20 maart kan je hier ook terecht voor een eerste testabonnement, op voorhand te bestellen via de website va ExtraBrood. Intekenen kan tot en met 24 februari.

BESTEL
Warme groet 
Tijs Van Canneyt 

ExtraBrood.be
+32 (0) 473 67 21 09 

 

Copyright © 2019 ExtraBrood, All rights reserved.


uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp