Copy
Se webversion af denne email


Snart tid til oprydning i arkiverne?


Både i byen og på landet nærmer julen og årsskiftet sig med hastige skridt. På billedet, som vores chauffør Jan Østergaard har taget, ser du en af vores makuleringsbiler på besøg hos en kunde, hvor det var blevet tid til at tømme og makulere beholdernes indhold. Som du kan se, foregik det i skæret fra et hyggeligt juletræ. Skal I også have ryddet op i arkiverne og elektroniske devices med personfølsomme data i forbindelse med det nye år? Så få en snak med en af vores dygtige disponenter.
 

Kontakt en medarbejder hos Dansk Sikkerhedsmakulering

 

Sov trygt om natten


Dansk Sikkerhedsmakulering er din SIKRE løsning på bortskaffelse af dokumenter og devices med følsomme data! Vi har skruet vores makuleringsproces sammen, så du som vores kunde kan få en god nattesøvn - uden at spekulere over, hvor jeres virksomheds fortrolige dokumenter med følsomme data om personer, virksomheder m.m. havner, når de destrueres, og hvem der får adgang til dem undervejs i processen. Et af de væsentligste led i vores proces er, at vi makulerer på stedet - altså på din matrikel!
 

Bliv klogere på makuleringsprocessen

 

Hils på Helle - din nye kontakt


Helle Ullits Røschke er ny sælger hos Dansk Sikkerhedsmakulering. Hun hjælper meget gerne din virksomhed med den optimale løsning på sikkerhedsmakulering af papir, ringbind og harddiske direkte på jeres adresse – eller arkivering af dokumenter på Dokumenthotellet.

 

Kontakt Helle og få assistance med makulering og dokumenthotel
Vi ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul
samt et godt og lykkebringende nytår! 

Må I få et par varme, hyggelige og festlige
højtider i selskab med jeres kære!


De bedste jule- og nytårshilsner
fra alle os hos
 
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2021 Dansk Sikkerhedsmakulering, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp