Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

TIPS VOOR VADERDAG


Aanstaande zondag is het Vaderdag. Tijd om je (schoon)vader, opa of ander vaderfiguur eens extra te verwennen! Met onderstaande tips laat jij hem zeker zien hoe belangrijk hij voor je is.

DE TIP VAN CHRISTIAN

Oprichter & Creative director van het SmaakPark
“In de spaarzame vrije tijd die ik heb ga ik er zelf graag op uit, de natuur in. Lange wandelingen, genietend van alles wat op mijn pad komt. De natuur op de Veluwe is prachtig en in dit jaargetijde is er veel te zien en beleven. Op Vaderdag organiseert het SmaakPark een wandel & lunch, waarbij je samen met een wildbeheerder de natuur in trekt en op zoek gaat naar (sporen van) wild.


Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

DE LIEFDE VAN DE MAN...


... gaat door de maag! Dus verras hem eens met een lekker borrel- of BBQ-pakket. Bekijk hieronder een aantal verrukkelijke opties: 

SMAAK DELICATESSEN

In het centrum van Bennekom vind je Smaak Delicatessen, een winkel met een uitgebreid assortiment. Je kunt er terecht voor onder meer verse kazen, ambachtelijk desembrood, vleeswaren en borrelhapen.

WILDWINKEL

Houd je vader van een goed stuk wildvlees, vers van de Veluwe? In de Wildwinkel van Leendert Houweling koop je bijzondere producten van de Veluwe. Zo zet je voor een zachte prijs een mooi stuk hert, zwijn of haas op tafel. 

'T SCHUURTJE 

Het gezellige plattelandswinkeltje 't Schuurtje in Lunteren ademt streekproducten: van biologische kaas tot zelfgemaakte jam en Veluwse items. De producten zijn lokaal, ambachtelijk en met een regionaal karakter.
Meer culinaire tips

PROOST OP VADERDAG!


Geniet samen van een borrel op Vaderdag! Je kunt op talloze plekken neerstrijken op een fijn terras. Zo zijn er prachtige locaties in de natuur, maar ook in het centrum van de dorpen. Zoek je een terras met veel kindvriendelijke voorzieningen? Er is genoeg te kiezen. 
Bekijk de beste terrassen

STOERE UITJES


Houd jouw vader(figuur) wel van een stoere activiteit? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden:

MTB DOOR HET BOS

Maak samen een rit over een van de uitdagende MTB-tracks die er in gemeente Ede te vinden zijn. Mul zand, klimmen en smalle bospaadjes, je wordt onderweg genoeg uitgedaagd! 

ONTSNAP UIT EEN ESCAPEROOM

Weten jullie samen uit een van de spannende escaperooms te ontsnappen? Ga de uitdaging aan tijdens de Dakar woestijnrally, red het bos tijdens 'Het Uur van de Wolf' of speel de Nature Game Otterlo. 

BEZOEK MUSEUM VLIEGBASIS DEELEN

Struin samen met je vader tussen de (lucht)voertuigen van Museum Vliegbasis Deelen en ontdek alles over de luchtoorlog tussen 1940 en 1945.
Meer Vaderdag-activiteiten

ONTDEK DE PROEFTUIN


Stap samen op de fiets en ontdek al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Tijdens de vier unieke Smaakfietsroutes kom je langs producenten van sap, zuivel, honing, brood en meer! Onderweg kun je bij diverse boerderijen en landwinkels allerlei lekkere producten kopen voor thuis. 
Bekijk de Smaakfietsroutes

SELECTIE EVENEMENTEN

Dit overzicht is onder voorbehoud

18 juni 

Volleybaltoernooi Otterlo

22 juni 

ENKA-lezing: van Schraaljammerheide tot Akzonobel

24 juni 

De Kleine Zeemeermin

25 juni 

ZuiderZomerFestival

29 juni

Rondleiding over Landgoed Hoekelum

1 en 2 juli

Cultuurland Ederveen

2 juli

NK Living Statues

2 en 3 juli

Fermentatiefestival ROTZOOI
Bekijk meer evenementen

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
HET NATIONALE PARK DE HOGE VELUWE
@monicadejong_fotografie
DE EDESE HEIDE
@anton.vierbergen
DE PASSIFLORAHOEVE, HARSKAMP
@apnatuurbelevenissen2022
 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.