Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

SPEEL NU DE RALLY GAME 
HELENE UNLOCKED

Een fictieve reis door heden, verleden en natuur


Grote droogtes bedreigden de Veluwe. Bosbranden lagen op de loer. Niet alleen de natuur van de Hoge Veluwe was in gevaar, maar ook de kunstschatten van het Kröller-Müller Museum.

Gelukkig heeft Helene Kröller-Müller, oprichtster van het gelijknamige museum, met haar vooruitziende blik een schuilkelder laten aanleggen. De waardevolle kunstcollectie ligt daar tijdelijk opgeslagen. Aan beveiliger Selim de taak dit te bewaren.

KRIJG JIJ DE SCHUILKELDER OPEN?
 

Maar Selim heeft een probleem: de droogte is voorbij en binnenkort opent Koningin Máxima de nieuwe tentoonstelling. Alleen de kelder gaat niet meer open. Hij heeft jouw hulp nodig. Ga mee naar de favoriete plekken van Helene Kröller-Müller en help Selim met het openen van de schuilkelder door puzzels op te lossen en codes te kraken op historische locaties in Ede, Otterlo, Harskamp en Lunteren.

SPEEL NU DE RALLY GAME


Helene Kröller-Müller is van grote betekenis geweest voor de Veluwe. Rondom haar leven is een escape rally ontwikkeld die je langs historische locaties in Ede, Lunteren, Harskamp en Otterlo voert. Het spel speel je in de buitenlucht op je smartphone en is geschikt voor spelers van 9 tot 99 jaar. Tijdens het spel verzamel je aanwijzingen en maak je kennis met de natuur, cultuur en monumenten van Ede.

Bekijk de promovideo

HOE WERKT HET SPEL?

SPEEL BUITEN

Je speelt Helene Unlocked lopend in historisch Ede, Lunteren, Harskamp en Otterlo. Je verplaatst je met de auto, of eventueel met de fiets, tussen deze plekken. Je bent het hele spel lekker bezig in de openlucht! 

SPEEL ALS GROEP

De rally game is een écht teamspel. Je kunt het spel spelen met vriendengroepen, collega's, als teamuitje, met je vereniging of familie. Alle teamleden dragen bij aan de oplossing van dit uitdagende spel. Samen met je team probeer je het mysterie te ontrafelen.

KINDERSPEL?

Helene Unlocked is ook geschikt voor gezinnen met kinderen! Onderweg kom je opdrachten tegen speciaal voor kinderen, maar ook uitdagende puzzels voor volwassenen. Het spel is te spelen vanaf ongeveer 9 jaar en iedereen in het team komt aan bod! 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 
  • Helene Unlocked kost €15 per team.
  • Je speelt via je eigen smartphone. 
  • Je start in Otterlo, Ede of Lunteren. 
  • Het spel kan op elk moment worden gepauzeerd om later verder te spelen.
  • Houd rekening met toiletbezoek, een paraplu, voldoende mobiele data en een powerbank voor je telefoon.
  • Gemiddeld duurt het spel 4 uur met de auto, exclusief pauzes en extra stops.
Bekijk meer veelgestelde vragen

REACTIES VAN SPELERS

"Het spel zit leuk in elkaar en is niet te makkelijk. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren."  

"Dit is echt heel leuk voor nieuwsgierige kinderen" 
Lees meer

 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op onze nieuwbrief via de website of heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden.

Ons e-mailadres is:
info@ede-marketing.nl

Aanpassen hoe je deze e-mails ontvangt?
Update je voorkeuren of schrijf je uit.