Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
17 JUNI 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Veluwe dashboard voor front-office medewerkers
  • Ruiterpagina's op Bezoek-Ede vernieuwd
  • Meld evenementen aan voor de Uitagenda
  • Facts & figures: toerisme en coronamaatregelen

VELUWE DASHBOARD VOOR FRONT-OFFICE MEDEWERKERS

In maart 2021 is het Veluwe Dashboard gelanceerd. Dit dashboard is een open toeristische database waarin gezamenlijke kennis en informatie over de Veluwe gebundeld is.

Het dashboard helpt front office medewerkers om (potentiële) bezoekers nog beter van dienst zijn. De informatie in de database wordt ingezameld bij alle toeristische partijen uit de regio, waaronder Ede Marketing.

Ontdek het dashboard

RUITERPAGINA'S OP BEZOEK-EDE VERNIEUWD

In het kader van het vernieuwde ruiter- en mennetwerk zijn ook de ruiterpagina's op bezoek-ede.nl in een nieuw jasje gestoken. Met nuttige informatie en inspiratie voor ruiters en menners vormt dit deel van de website een mooi startpunt voor een rit in de
gemeente Ede.

Nieuw is de routeplanner, waarmee bezoekers ruiterroutes kunnen uitstippelen met knooppunten. Daarnaast kunnen zij kiezen voor een van de bestaande ruiterroutes. Deze zijn ontwikkeld door de gemeente Ede.

Naar de ruiterpagina's

MELD EVENEMENTEN AAN VOOR DE UITAGENDA

Vanaf 1 juli zijn evenementen weer toegestaan. Dat betekent dat de Uitagenda op Bezoek-Ede.nl weer gevuld wordt met evenementen in de gemeente Ede. Organiseert u een evenement? Meld deze dan aan via onze website!

Meld uw evenement aan

FACTS & FIGURES: TOERISME EN CORONAMAATREGELEN

Zowel in Nederland als in omliggende buurlanden worden de coronamaatregelen steeds verder versoepeld. Daarmee zullen de komende tijd ook meer buitenlandse toeristen naar Nederland komen.

In een Facts & Figures-special maakt NBTC inzichtelijk wat de geldende coronamaatregelen zijn in Duitsland, België, Frankrijk en Groot-Brittannië.

Bekijk de facts & figures
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.