Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

VIER DE MEIVAKANTIE IN EDE


Deze meivakantie is hét moment om op pad te gaan! Er zijn veel activiteiten en Koningsdag wordt uitgebreid gevierd! De dorpen in de gemeente Ede kleuren oranje. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk onze tips:

DE TIP VAN ELISE

Eigenaresse van de Kunstfactorij in Bennekom
“Kom Koningsdag vieren in Bennekom! Er is een gezellige kleedjesmarkt, een old-timer optocht, vrolijke muziek en uiteraard het heerlijke oranje gebak van Mekking. Voor kinderen is er een uitdagende wedstrijd: wie maakt de gekste, vrolijkste of deftigste kroon? Wil jij meedoen? Kom dan zaterdag 23 april tussen 11.00 en 13.00 uur naar de Kunstfactorij om een kroon te versieren. Wie weet win jij op Koningsdag een leuke prijs! Tot de 27ste in Bennekom?!”


Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

LANG LEVE DE KONING!

KLEEDJESMARKT

Houd jij ook zo van struinen over een markt? Dan heb je geluk! Je vindt dit jaar meerdere kleedjesmarkten in gemeente Ede. Zo kun je in Ede, Otterlo, Lunteren en Bennekom heerlijk snuffelen tussen leuke spullen. 

MUZIKAAL GENIETEN

Geniet op Koningsdag van gezellige optredens! In Bennekom zie je onder andere Dance Studio Bennekom en de bands Beatsclassics en Ludduvudduh. Of ga naar de Drive-In Galaxy & Coverband Triple Switch in Harskamp. Liever naar een Oranjeconcert? Luister dan naar het ENKA Mannenkoor in Ede.

KONINGSDAG VOOR KIDS

Doe in Otterlo mee aan de Koningsstrijd: allerlei Oud Hollandse spelen en andere activiteiten. Ook in Wekerom zijn de hele dag leuke Kinderspelen. In Harskamp staat een springkussen en een stormbaan en is een ballonnenclown aanwezig!
Bekijk alle Koningsdagactiviteiten per dorp

DE NATUUR VERKENNEN 


Met een beetje geluk is het in de meivakantie heerlijk weer om naar buiten te gaan. Trek een paar fijne wandelschoenen aan of pak de fiets en ga samen op avontuur in de veelzijdige omgeving van Ede. Kies bijvoorbeeld voor een van de Kabouterpaden of fiets de Beeldenroute.

De beste wandel- en fietsroutes

ONTDEK UNIEKE LOGEERADRESJES

Ga op vakantie in eigen land en ontdek de bijzondere overnachtingslocaties in Ede en omgeving. Overnacht bijvoorbeeld in een boomhut of tinyhouse of ga kamperen ín Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het kan allemaal! 
Blijf een nachtje slapen

TOPACTIVITEITEN IN DE VAKANTIE

Je hoeft je niet te vervelen deze meivakantie. Sluit aan bij de Beeldenrondleiding, waarbij je meer leert over de beelden van het Beeldenpark van gemeente Ede. Of bezoek 'Happen en meer' in Lunteren. Een fietstocht van 40 km door de natuur, van Lunteren richting Otterlo, waarbij je onderweg geniet van een hapje.
Bekijk de hele agenda

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
EDE
@tom.vogels
LUNTEREN
@gijsferkranus.trls
OTTERLO
@bartdekoning
 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.